Sony Xperia J, ZTE Grand X IN, Samsung Galaxy S Advance vagy Sony Xperia Go?
Melyik a jobb telefon?
Szórakozásra kell: fényképezés,videózás,netezés. (semmi extra)
Csak az alábbi telefonok között gondolkodom.
Megy a zöld aki mindegyikről ír egy kis véleményt (jót/rossza) És hogy erre a célra melyik a legjobb?
Szerintem meg az inteles Grand X-et is simán bevállalhatod.Igaz, hogy 1 magos, de Hyper Threading technológiás, tehát ha kell kvázi két magosként tud funkcionálni, mert két csatornán tudja végezni a számítási műveleteket.Nyugodtan veheted 2x 1,6 GHz-nek.
Ami az app kompatibilitást illeti.Az SDK-val írt appok, tehát a play-en található appok 80%-a minimum kompatibilis az intel soc-kal, tehát ezzel sincs gáz.
Fényképezésre, videózásra egy telefon sem használható, mert a mobil kijelzőn ami szép és jó, azt gépre feltöltve egy rakás szar lesz kb.A papíron 41 MP-s Nokia 808 pureview sem csinál jó képeket.Ehhez leginkább még mindig fényképezőgép ajánlott, ha meg mobilos fronton akarsz erősködni, akkor akármelyiket választhatod, mindnek van baja fotózás terén.
Netezésre az összes jó az általad felsorolt közül.
Illetve mivel a GrandX IN-en a gyári OS fut, csak a lockscreenen változtattak, így stabilabb az os, mint akármelyik másik gyártó által tuningolt OS, legyen az HTC, Sony, Samu, stb.
Én ezek közül a GXIN-t venném.
Akkor Go vagy Advance?
Az alábbi felhasználásra melyik jobb?
Na mert szerinted mi a faxért írtam, hogy az ő pénze és azt csinál vele, amit akar?Nekem aztán édes mindegy, hogy ki mire veri el a saját pénzéd.
Ezen mit kellene befejezzek?Ha ennyire lobbanékony kedvedben vagy, fuss két kört a ház körül legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!