Sony Xperia S vagy Samsung galaxy S III?
a galaxy S III jobb de nem gondolom hogy kitudnád használni a tudását vagy hogy olyan sokat számítana a kettő közti különbség ezért én inkább azt tanácsolnám hogy galaxy S III helyett inkább az xperia SL modellt válaszd.
85ezer ft os árával szerintem még tűrhető,jóval olcsóbb mint a galaxy és nem sokkal tud kevesebbet.
/s től jobb egy kicsit az sl xperia és árban csak 2-3ezer a különbség ezért az sl-t javasoltam/
ma 19:01
írd le a véleményed ne nekem ugass be.
mond már meg akkor mire tudná egy átlag ember használni amire az xperia sl nem képes, ha már nem a kérdésre válaszolunk.
/Azért gyártották hogy használják az emberek nem azért hogy a boltokban díszelegjen./
jó gondolat akkor vásárold fel az összes telefont ami csak a boltokban van mert mindet arra tervezték.
Ez jó vicc, hogy azért gyártották, hogy az emberek használják.:)
Először is a 4 magot jelenleg sehogy se bírod kihasználni, mert nincs olyan alkalmazás, ami ezt igényelné. Másodszor, egyiken sem akad semmi az égvilágon, minek megvenni a drágábbat, és akkor hol érzed azt a 4 magot? Harmadszor meg parasztvakításról nem hallottál? Az s3-ast félig azért veszik annyian, mert gakaxy, és félig meg a 4 mag miatt. Ha ugyan ikyen erős lenne, csak kétmagos, jóval kevesebben vennék. Nem véletlenül lesz az s4-es már 8 magos. A 8 magra megint mindenki felkapja a fejét, és mindenki megveszi, pedig még a 4 magot se használja ki semmi.
Egyébként meg nemtudom hányadik válaszoló, igazad van, hogy az xperia sl jobb az s-nél, csak az nem kapható szolgáltatóknál, és kevésbé ismert. Szóval az xperia sl-t is ajánlom az s3 helyett.
Mellesleg az s3 árán tudnál venni egy xperia t-t vagy v-t is, amik már hardverben is az s3 szintjén vannak, és minden másban jobbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!