Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia S vagy Samsung...

Sony Xperia S vagy Samsung galaxy S III?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Melyik tud többet? Külsőre melyik néz ki jobban szerintetek?
2013. jan. 21. 15:56
1 2
 11/16 dirtboy ***** válasza:

[link]

az miért baj hogy nem lehet szolgáltatónál kapni?

és meg is vannak vele elégedve.

[link] velemenyek.html

2013. jan. 22. 20:17
 12/16 A kérdező kommentje:
de gondolom ezeket egy összegben lehet csak megvenni. anyuék sem szarják a pénzt azért..:|
2013. jan. 22. 20:19
 13/16 dirtboy ***** válasza:

jaj hát ezt az információt kihagytad,nem is gondoltam rá hogy valaki 120ezres telóban gondolkozik de kevés a kes.

így már értem hogy miért kell hogy szolgáltatónál legyen.

akkor marad a sima S.

2013. jan. 22. 20:32
 14/16 A kérdező kommentje:
az mind1 hányszázezres, havonta egy 10-15 ezret ki tudok fizetni, de egy összegben már húzós lenne..
2013. jan. 22. 20:53
 15/16 dirtboy ***** válasza:

értem,mondjuk én másként gondolkozok,én úgy ha nem vagyok képes egyben készpénzben megvenni akkor az nekem túl drága nem az én fizumhoz tervezték.

meg mondjuk én az ilyen hitel dolgot nem szeretem,emlékszem sulis koromban volt még hogy meg jelent a k800i vagy mi a tokom volt a neve.

volt tán az is akkor 80ezer ha jól emlékszem.

meg vette osztálytársam így részletre aztán meg párnap után vagy elhagyta vagy ellopták tőle.

ő meg fizethette hosszú hónapokig a már meg nem lévő telóját.

de ne hogy azt hidd hogy meg győzni akarlak,eszem ágában sincs,nem azért mondtam el.

sok sikert a telóhoz.

2013. jan. 22. 21:11
 16/16 A kérdező kommentje:

szerintem a legtöbben úgy csinálják ahogy te, de én sajnos nem tudok annyi pénzt összespórolni hogy egyszerre kifizessem:S mindig elköltöm idő előtt..

köszi:)

2013. jan. 22. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!