Mi számít okostelefonnak, mitől lesz egy telefon "okos"?
Figyelt kérdés
Okostelefon, telefon, Samsung, iPhone, Sony, Android, ZTE, HTC, iOS, Xperia2013. jan. 23. 21:42
2/8 anonim válasza:
Áruház app, ahonnan le lehet töltögetni az appokat, wifi, gps, kamera, stb, ami 1 featurephone-ban nincs.. Van pár featurephone, amiben vannak ezek, de áruház nincs. Ja, és normális hardverrel rendelkezik, és 1 rendes rendszert futtatnia kell, nem zárt noname rendszert.
Talán van némi igazság abban, amit leírtam, de nem vagyok otthon az újféle featurephone-okban.. :)
3/8 anonim válasza:
operációs rendszert futtat . nem számít az hogy van-e benne wifi , gps , vagy az hogy érintőképernyős vagy sem,csakis az hogy egy operációs rendszer fut rajta, mint egy számitógépen.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2013. jan. 23. 22:02
5/8 anonim válasza:
Ha tisztában lennétek az operációs rendszer fogalmával, akkor tudnátok, hogy MINDEN telefonnak van oprendszere. Épp ezért nehéz az okostelefonok "besorolása". De tényleg a viszonylag könnyű külső alkalmazásfejlesztés lehetősége teszi őket "okossá". Azaz okostelefon az, amin Android, Windows, iOS, Symbian, vagy Blackberry OS (meg még pár fajta kevésbé elterjedt van) fut.
6/8 Mikey1988 válasza:
Okostelefonoknál nem egy külön futási környezetben futnak az alkalmazások, mint például a feature telefonok esetén, hanem magán az OS-es. Így sok olyat is tud egy okos telefonos alkalmazás megcsinálni, amit egy feature-os nem tud. Egy okos telefon olyan, mint egy normális, de mini számítógép, addig a feature-ok csak egy lebutított, fapados számítógéphez hasonlíthatóak.
7/8 dastan01 válasza:
Ha magyon okos telot akarsz adroid ha stabilat ios!!
8/8 anonim válasza:
Beütöttem a youtuba hogy miért okos egy telefon, és ezt hozta ki, szerintem téged is érdekelne: https://www.youtube.com/watch?v=N8GOygOksuo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!