Sony xperia S telefont újonnan T-Mobil-osan, vagy függetlenűl érdemes venni?
Én szolgáltatónál előfizuval olcsóbban megkaptam de tény, hogy az Xperia S gsm boltokban olcsóbb mint szolgáltatónál, én is gondolkoztam rajta, de végül rá lettem erre beszélve.. mondjuk így ha külföldre költöznék, muszáj lesz függetleníteni...
Az azért szerintem jó, ha gyári garis és nem valami zuggsm garija van csak hozzá, ahová esetleg külföldről hozzák be használtan.
A T nem tolta tele hülyeségekkel, voltak képek meg zenék de le tudtam törölni.
Horror áron? Most gyorsan megnéztem az árakat, T-Mobile kártyásan 107.991 Ft, Edigital 109.900 Ft 2 év gyári garanciával, Vip-Phone 81.600 Ft 2 év feltehetően bolti garanciával, Nextel 91.900 Ft 2 év gyári garanciával. Méghogy a legdrágább, az Edigital árához mit szólsz?
A gyári garancia a gyártó által vállalt garancia, szinte kizárt dolog, hogy a gyártó megszűnjön, ezáltal a garancia is. Még egy valószínűleg bolti garanciával (Vip-Phone) eladott telefon hibájakor, lehet az üzletet már nem találod sehol, a gyártóhoz meg nem mehetsz, mert csak bolti garis a telefon. Meg azért egy kis GSM bolt felkészültsége, vagy a gyártó szervize között van különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!