Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor one touch c-re újj...

Wartew kérdése:

Telenor one touch c-re újj android?

Figyelt kérdés
Hello a fent említett telóm van szeretném kicsit felgyorsítani rengeteg felesleges dolog van rajta gyárilag és ugy hallottam hogy lehet tenni rá ujj android rendszert vagy ilyesmi fogalmam sincs az egészről most ez olyan mint amikor egy gépet ujratelepítek? vagy nem tudom bocsi a láma kérdésekért. Kérem hogy csak pontos leírással válaszoljatok mert mással nem tudok mit kezdeni. olvasgattam utánna de nem találtam semmit csak one touch s ről beszélnek mindenhol. köszi
2013. jan. 17. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:

új - valami mostanában megjelent dolog

ujj - újjak amik a kezeden és a lábadon vannak

2013. jan. 17. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
nem a Windows húzza alá a hibás szavakat hanem a böngésző !
2013. jan. 18. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:

amúgy meg honnan tudjuk hogy van-e hivatalos frissítés rá ha nem tudjuk hogy most milyen Android verzió fut rajta.

Kezdő felhasználónak pedig nem ajánlom a frissítést , mert téglásítani lehet vele a telefont.

2013. jan. 18. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ végre valami használható. Most 2.3 as android van rajta.
2013. jan. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!