Hogyan lehet ingyen telepiteni telenor one touch s telefonra az spb shell 3 D alkalmazast?
Nem csináltál biztonsági mentést?
Elvileg ott megtalálod a licenc kódot.
Ha ráteszed a telóra, mondjuk torrent-ről, felajánlja a megvételét, ahogy a Play-be belépsz, utána meg letiltja.
Én így jártam.:(
Holnap okvetlenül vidd vissza!
Mondd, hogy tegyék rá a 2.3-at, ami a honlapon is szerepel, és a specifikációban benne is van az SPB Shell funkció is! Kapásból megrövidítettek az árával, mennyi az most a Play-en? 3500-4000 Ft? /Vagy fizessék ki, és te megveszed a Play-en, ez is egy megoldás!/
Hivatkozz a vásárlók megtévesztésére!
Valamint, hogy pont ezért vetted meg a telefont!
Megnéztem most a Telenor honlapját, és valóban szerepel rajta az android 2.3, valamint az SPB is!Még most is!
Kötelesek orvosolni a problémádat, különben a fogyasztóvédelemre hivatkozhatsz, súlyos milliókat kellene fizetniük ezért a mulasztásért!
Ha nem tudsz hatni rájuk, kérd el a vásárlók könyvét, írd bele a problémádat, és az illetékes fogyasztóvédelmi Felügyeletnél e-mail-ben is jelentheted!
/szerződés alján szerepel, hová fordulhatsz panasz esetén, valamint az elérhetőség is/
Ezt azért majd ne felejtsd el a pofájukba vágni, de tedd is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!