Szerintetek melyik a jobb, telenor one touch c (alcatel ot 985), vagy a telenor one touch s (alcatel ot995)?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért kérdezem ezt, mert bár tudom, hogy a telenor one touch S nek nagyobb a kijelzője, procija, memoriája illetve a kamera felbontás is, de én programok terén gondoltam, azaz több progi van benne , illetve többet tud a C-nél? /skype,navigáció stb./ Mert nekem megfelelne a C is, ha tudja azokat mint az S!!
Illetve még valami, mennyire strapa bíróak ezek???
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!!!
2013. jan. 14. 09:05
1/5 anonim válasza:
Az S erősebb hardvere miatt több alkalmazás telepíthető rá. De a skype és a navigációs feladat az megy a C-n is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Még megszeretném kérdezni, hogy szerinted mennyire strapa bíróak ezek? Egyáltalán jobbak mint pl. a samsung star 3?
2013. jan. 14. 16:02
3/5 wartew válasza:
Szia nekem One Touch C-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze vannak tőle sokkal okosabb telók is de mindent tud ami kell egy kezdő android felhasználónak, és az árkategóriában a legjobb sztem. A samsung star 3 egy rakás szar szégyen hogy árulják megvettem anno a barátnőmnek de bánom is eleve ott indul hogy nem androidos, de a samsung star 2 is okosabb és jobban néz ki mint a 3. nagyon elrontott széria lett.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, nekem is van az ismerőseim között egy samsung star3, de az nekem se tetszik. Ez a telenor one touch c viszont eléggé bejön, és nem olyan drága. (igaz, most vissza emelték az árát, de szerintem még így is megéri)
2013. jan. 20. 10:47
5/5 francoskulcs válasza:
wartew látom neked one touch c-telefonod van! Hogy lehet ugy skype-olni, hogy kameraképet is mutason közbe? Lássam is és lássanak is.A másik fél számitógépen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!