Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a jobb? iPhone 3G vagy...

Mi a jobb? iPhone 3G vagy Telenor OneTouch?

Figyelt kérdés
Ha van más telefon ami jó azt is leírhatjátok!

2013. jan. 3. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
iPhone 3G vagy 3Gs? ha sima 3G akkor nem javaslom, ha csak azért kell mert iPhone akkor arra jó, de azon kívül már nem nagyon, vagyis elfut rajta minden (gondolom) csak lassú még is csak egy 4éves telefon + gondolom használtan vennéd, így esélyes hogy az aksija is gyorsan lemerül esetleg gps, wifi nem működik, viszont ha csak arra kell hogy telefonálj, üzenet, email, internet akkor azokra még talán jó. amúgy én már iPhone4-et sem vennék. nekem az van 2éve vettem és már lehet rajta érezni, hogy nem olyan gyors mint volt, de az új iPhone meg nem tetszik így nem cseréltem még le. a másik telefont nem ismerem.
2013. jan. 3. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
One touch S-ről kérdezel?
2013. jan. 5. 13:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem, a sima legelsőről.
2013. jan. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!