Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800/Sony Xperia...

Nokia Lumia 800/Sony Xperia Go/Samsung Galaxy S Adv?

Figyelt kérdés
Új előfizetésem lesz és ehhez kéne telefont választanom. A fent említett 3 típus jött szóba. Nem akarok sokat fizetni értük és szerintem ebben az ár-érték arányban ezek a legjobbak. A válaszokat előre is köszönöm
2013. jan. 15. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

egy voks a lumiara

Mivel sosem akad..nem fagy es nem kell aksit ki be rakosgatni mint a tobbi 3 android telomnal..(xperia,galaxy mini, s2)

Nincs kevesebb alkalmazas...csak sok a fizetos..

Facsbookra es bongeszesre hasznalom..tokeletes szamomra..

Az android duhito parasztvakito baromsagaitol mar hanyingerem van..

Otthon van az asztalon kikapcsolva az s2-es is..mert sokkal jobban kezelheto es megbizhato a lumia..

2013. jan. 18. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak úgy elmondom, hogy az xperia Go-nál sem kell "ki-be" rakosgatni az akksit! még hogy a lumia nem akad?! A fenéket nem úgy akad mint az android! sőt jobban! netezésre és féjszbúkkozni bármelyik telefon jó! látom neked is csak divatból vannak ilyen telefonok mert hogy az milyen "menő". A wp7 sosem lesz olyan jó mint egy android vagy egy ios! Talán a wp8 felveheti a versenyt de nem fog nyerni! a windows az egy alsó kategóriás op. rendszer egy telefonra! Utána jön az android, majd az ios! Nm vagyok Apple fan, de azt én is bevallom, hogy jobb op. rendszer az androidnál ( már amelyiknél ) viszont magát az ájfónt ki nem állhatom! Tévhit, hogy az android állandóan akad, és az is hogy az IOS és az ablak nem! ha teletesszük mind három op. rendszert alkalmazásokkal meg képekkel meg zenékkel meg fene tudja, mind három belassul! Csodálkozol, hogy a Galaxy mini belassul? Nézz már rá arra a telefonra! Szar az egész! Ráadásul egy Samsung-ról van szó ember! Nézz meg egy Sonyt! DE NE PL EGY X8-AT! hanem egy olyat ami most nemrég jött ki pl Xperia T! Használd már úgy egy évig, hogy nem teszed tele alkalmazással meg képekkel! Kíváncsi vagyok hányszor fagy le vagy akad! Majd a tapasztalataidról írj egy privátot jó?! Bocs ha hosszú lett!
2013. jan. 18. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
És azt elfelejtettem leírni, hogy ne hallgass a Lumiásokra! Ők nem értenek a jó telefonokhoz! Én csak egy rossz telefontól akarom megmenteni a kedves kérdezőt és nem akarom hogy egy jó időre megbánja hogy sz*r telefont vett! Kérdező! Az Xperiát vedd!
2013. jan. 18. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:

A lumiasok nem ertenek hozza xD

Nem csak a galaxy akad hanem az s2 is...

H h a win rossz op rendszer?

Bill gates mar mar akklr dollar milliardos volt mikor hordozhato telefon sem volt nemhogy android...

Tapasztalataimat pedig maris megoszthatom...hugommal egyszerre vettunk telot..o egy xperia u t en meg ugye a lumiat..

3 giga szabad helyem van a 16 bol es sosem akadt meg egy tized masodpercre sem..ha lefagyna akkor meg rtl es helikopterek jonnenek mint annak idejen a toyota reklamban..xD

Hugom telefonjan van egy pou egy facebook es egy messenger alkalmazas...par kep..zene egyaltalan nincs.es megis akad neki..

Ugyh nem ertem mi a gondod a wp-vel..nemsoka frissites is jon a hyerekhibakra..

Amik koran sem olyan zavaroak mint az android szokasok...

Es ezeket az infokat nem tesztekbol meg forumokbol funboykent szedtem ossze hanem sajat tapasztalatokbol...

Csak sok a loooser aki nem erti a telefonjat es irkal ide h mi baj vele meg h fosh...

Akkora felhaborodas ovezte h nem lehet sajat zenet beallitami csenghangnak...pedig mar masodik nap rajottem hogy kell..

De hat izlesek es pofonok..

Nem muszaly szopni, de ha egyszer elvezed..xD

Hasznalj androidot

Aldasom ratok ;)

2013. jan. 19. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos, Nekem van szerencsém összehasonlítani a két telefont:Advance-Lumia800, és rögtön hozzá is tenném, mindkét márkát utáltam, EDDÍG, a legutóbbi is egy Sony LWW volt, ICS-vel. LWW ment a fiamnak, és választanom kellett.

Anyagi okok miatt csak a Lumia 800 és az Advance jöhetett szóba.

Advance nem volt, így muszályból a Lumiát rendeltem meg.

Tapasztalataim 2 éves Android használat után a Win mobilról:

Nagyon igényes design,szép maga a telefon.

Kijelző éles, gyönyörű színek.

Bekapcs után ez is, mint az más telefonok, végigvezet röviden a hasznos beállításokon.

Nagyon gyors, egyszerű, akadás, fagyásmentes, könnyen kezelhető és megszokható rendszer.

Kamera álom, Wifi, Gps szintén, és offline módban is használható a térkép letöltése után.

/120 Mb-os Mo térkép 5 perc alatt jött le a wifivel, és egyben települt is, majd a Gps lakásból azonnal fogta a jelet, szóval ez jó pont mindenképpen./

Mellesleg a wifi sem dobál le, sőt, jóval erősebb az eddigi telefonjaiménál.

Marketon rengeteg plusz alkalmazás, játék megvan, ami Androidra is. Mínusz pont, hogy ebből rengeteg olyan van, ami fizetős itt, és a Play-en ingyenes.

Bluetooth -ra érkezik a megoldás a 7.8-al.

Negatívum:nagyon nehéz maga a telefon, kicsit hiányoltam a testreszabhatóságot, ami az android-nál megvan. Akkut kicsit gyengének találom, bár állítólag a 20.töltés után áll be rendesen, ezt meg ugye nem vártam meg.:)Ennyi!

Mindegy, most Advance-ra cseréltem a Lumiát, mert lehetőségem adódott rá, és eredetileg is ezt szerettem volna.

Félve bekapcs, mert nekem a Samsungok mind egyformák, ezért is nem szerettem őket.

Itt aztán nagyon jólesően csalódtam, mert launcher nélkül is nagyon jó kis kezelőfelületet kaptam.

Itt is gyönyörű és nagy a kijelző, nem akad, nem fagy a rendszer. Kamera egész korrekt a maga 5 megapixelével, és gyors, ami nem elvetendő.

Viszont wifi-Gps jóval gyengébb a Lumiáénál!

A programok ugye a jól megszokott Play-ről letöltve hamar települnek.

Itt mondjuk belefutottam rögtön az első napon egy olyanba, hogy 3x dobott ki a Play, 4.-re sikerült belépnem, és keresgélnem.

2 év android használat után ez kicsit furcsa volt, még a Sony X8-a sem csinált ilyet.

Akku meglepően hosszú ideíg bírja, ezt nem is nagyon értem, ekkora kijelzőnél, ilyen hardverrel, és még a 2.3 van rajta, rejtély, de örülök neki. Várom a JB-t rá nagyon.

Negatívumként a Lumiával szemben a wifi és GPS-en kívül nem nagyon tudok írni, azt az első play-es incidenst kivéve.

Ennyi volt, egyáltalán nem röviden.:)

2013. jan. 19. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!