Nokia Lumia 800/Sony Xperia Go/Samsung Galaxy S Adv?
egy voks a lumiara
Mivel sosem akad..nem fagy es nem kell aksit ki be rakosgatni mint a tobbi 3 android telomnal..(xperia,galaxy mini, s2)
Nincs kevesebb alkalmazas...csak sok a fizetos..
Facsbookra es bongeszesre hasznalom..tokeletes szamomra..
Az android duhito parasztvakito baromsagaitol mar hanyingerem van..
Otthon van az asztalon kikapcsolva az s2-es is..mert sokkal jobban kezelheto es megbizhato a lumia..
A lumiasok nem ertenek hozza xD
Nem csak a galaxy akad hanem az s2 is...
H h a win rossz op rendszer?
Bill gates mar mar akklr dollar milliardos volt mikor hordozhato telefon sem volt nemhogy android...
Tapasztalataimat pedig maris megoszthatom...hugommal egyszerre vettunk telot..o egy xperia u t en meg ugye a lumiat..
3 giga szabad helyem van a 16 bol es sosem akadt meg egy tized masodpercre sem..ha lefagyna akkor meg rtl es helikopterek jonnenek mint annak idejen a toyota reklamban..xD
Hugom telefonjan van egy pou egy facebook es egy messenger alkalmazas...par kep..zene egyaltalan nincs.es megis akad neki..
Ugyh nem ertem mi a gondod a wp-vel..nemsoka frissites is jon a hyerekhibakra..
Amik koran sem olyan zavaroak mint az android szokasok...
Es ezeket az infokat nem tesztekbol meg forumokbol funboykent szedtem ossze hanem sajat tapasztalatokbol...
Csak sok a loooser aki nem erti a telefonjat es irkal ide h mi baj vele meg h fosh...
Akkora felhaborodas ovezte h nem lehet sajat zenet beallitami csenghangnak...pedig mar masodik nap rajottem hogy kell..
De hat izlesek es pofonok..
Nem muszaly szopni, de ha egyszer elvezed..xD
Hasznalj androidot
Aldasom ratok ;)
Nos, Nekem van szerencsém összehasonlítani a két telefont:Advance-Lumia800, és rögtön hozzá is tenném, mindkét márkát utáltam, EDDÍG, a legutóbbi is egy Sony LWW volt, ICS-vel. LWW ment a fiamnak, és választanom kellett.
Anyagi okok miatt csak a Lumia 800 és az Advance jöhetett szóba.
Advance nem volt, így muszályból a Lumiát rendeltem meg.
Tapasztalataim 2 éves Android használat után a Win mobilról:
Nagyon igényes design,szép maga a telefon.
Kijelző éles, gyönyörű színek.
Bekapcs után ez is, mint az más telefonok, végigvezet röviden a hasznos beállításokon.
Nagyon gyors, egyszerű, akadás, fagyásmentes, könnyen kezelhető és megszokható rendszer.
Kamera álom, Wifi, Gps szintén, és offline módban is használható a térkép letöltése után.
/120 Mb-os Mo térkép 5 perc alatt jött le a wifivel, és egyben települt is, majd a Gps lakásból azonnal fogta a jelet, szóval ez jó pont mindenképpen./
Mellesleg a wifi sem dobál le, sőt, jóval erősebb az eddigi telefonjaiménál.
Marketon rengeteg plusz alkalmazás, játék megvan, ami Androidra is. Mínusz pont, hogy ebből rengeteg olyan van, ami fizetős itt, és a Play-en ingyenes.
Bluetooth -ra érkezik a megoldás a 7.8-al.
Negatívum:nagyon nehéz maga a telefon, kicsit hiányoltam a testreszabhatóságot, ami az android-nál megvan. Akkut kicsit gyengének találom, bár állítólag a 20.töltés után áll be rendesen, ezt meg ugye nem vártam meg.:)Ennyi!
Mindegy, most Advance-ra cseréltem a Lumiát, mert lehetőségem adódott rá, és eredetileg is ezt szerettem volna.
Félve bekapcs, mert nekem a Samsungok mind egyformák, ezért is nem szerettem őket.
Itt aztán nagyon jólesően csalódtam, mert launcher nélkül is nagyon jó kis kezelőfelületet kaptam.
Itt is gyönyörű és nagy a kijelző, nem akad, nem fagy a rendszer. Kamera egész korrekt a maga 5 megapixelével, és gyors, ami nem elvetendő.
Viszont wifi-Gps jóval gyengébb a Lumiáénál!
A programok ugye a jól megszokott Play-ről letöltve hamar települnek.
Itt mondjuk belefutottam rögtön az első napon egy olyanba, hogy 3x dobott ki a Play, 4.-re sikerült belépnem, és keresgélnem.
2 év android használat után ez kicsit furcsa volt, még a Sony X8-a sem csinált ilyet.
Akku meglepően hosszú ideíg bírja, ezt nem is nagyon értem, ekkora kijelzőnél, ilyen hardverrel, és még a 2.3 van rajta, rejtély, de örülök neki. Várom a JB-t rá nagyon.
Negatívumként a Lumiával szemben a wifi és GPS-en kívül nem nagyon tudok írni, azt az első play-es incidenst kivéve.
Ennyi volt, egyáltalán nem röviden.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!