Nokia Lumia 800/Sony Xperia Go/Samsung Galaxy S Adv?
A Galaxy kilőve, maradt a Lumia és az Xperia. Karácsonyra az unokanővérem Lumia 800-ast kapott, én pedig go-t. Kezdjük a lumia JÓ tulajdonságait. 8mp kamera + LED vaku, nagyon érzékeny kapacitiv 4 pontos multitouch kijelző.
ROSSZ tulajdonságai: windows oprendszer ami egy f*s ( saját tapasztalat)
Eléggé belassul egy idő után ráadásul sokszor lefagy. Macerás dolog feltelepíteni a zune alkalmazást + megtanulnii, hogy hogyan is kell használni. Elég kevés alkalmazás van rá, ( nem azt mondom hogy két alkalmazás van rá, de sokkal kevesebb alkalmazás van rá mint az androidra)
Viszonylag a processzora elég jó, de ettől függetlenül néha akad. És végül iszonyat nehéz
Xperia Go jó tulajdonságai:
Android 4.0.4 frissités, gorilla glass, 4 pontos multitouch kapacitiv kijelző, víz por és ütésálló ( saját kezüleg tesztelve ), FULL HD 5 mp kamera + LED vaku, mobile bravia kijelző, XLoud, könnyű kezelhetőség, szép alap home menü.
Xperia Go ROSSZ tulajdonságai: az ICS frissítés után a multitouch kicsit b*szakodik, nem tidom hogy másnak is, de nekem neha beragad a hangerő le gomb, nincs exponáló gomb nehezen lehet a memória kártyát ki-be tenni. Ennyi az egész. Igaz ez is akad, de nem olyan durván mint a lumia.
Szóval a nyertes: tádádádáááá...: Xperia Go
Nem értem, hogy a Galaxy miért van kizárva. Csak mert Samsung, nem rossz. Használtam S Advance-t és egy nagyon szerethető mobil.
Viszont én is a Go-t ajánlom, az okokat leírta az első válaszoló.
Köszönöm a válaszokat!
Én is az Xperiat találtam a legesélyesebbnek. Valamint az passzolna a Sony tabletemhez, meg gondolom így márkán belül jobban összhangba lehetne hozni a két készüléket. pl.: net megosztása
Én az Advance-re szavazok!
Elsőnek!
Lumia 800 nem akad, nem fagy, nem lassul, erre panaszt még senkitől nem hallottam.
Ha igen, vidd vissza!
1 hónapig használtam android után, fantasztikusan gyors ahhoz képest, stabil az op.rendszer, egyszerű kezelés, Wifi, GPS gyors, nem dobál le, alkalmazások telepítése, törlése egy gombnyomásra megvan.
Igen, abban igazad van, baromi nehéz, és viszonylag nagy, kis kezű embernek nem egy jó választás.
Advance-re cseréltem le, mert mégiscsak hiányzott az Android, de nem bántam meg.
Gyors ez is, duplamagos procival kiváncsi leszek a Jb-re, amit igértek is januárra.:)
Érdekes módon nem vágyom launcher-re sem, egész jó kezelőfelületet kapott, pedig ettől féltem a legjobban.
Xperiára mostanában elég sok a panasz, ha végigolvasod itt a gyakorin is tele van frissítés utáni gondokkal, mindenki vissza akarja rá tenni a 2.3-at.:(
Legalábbis az U és Tipo tulajok panaszkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!