Melyik mobil áll a csúcskategóriás mobilok közül az első helyen? Pl: Xperia Z, Iphone 5, Samsung Galaxy S III stb?
1. Xperia Z, Nexus 4 (Xperia Z előnye: szebb kijelző, vízálló| Nexus 4 előnye: mindig a legfrissebb Android)
2. Galaxy S3, iPhone 5 (Itt inkább az dönt melyik oprendszert akarod használni)
3. HTC One X
Szerintem de javítsatok ha tévedek!
helo!
elsőnek nagyából igaza van,de ezt szerintem nem lehet megmondani
Szerintem legjobbak:
Iphone 5,Sony Z,Samsung Galaxy S III,Samsung Galaxy Note II,Htc One X+,Asus Padfone 2(használható táblagép,notebook és telefonként is)
attól függ mire szeretnéd,legjobb kamerája a sony z-nek van,
de 8 megapixeltől nem is hiszem hogy kell több.
Mindegyik 4 magos kivéve iphone ,de azon is kizárt hoyg megakadjon valami,mert nagyon jól össze van rakva nem csak a magoktól számít,attól is hogy van összerakva.
Note II nagyon nagy,jegyzeteléshez,mindenhez nagyon jó,filmet nézni is legjobb talán rajta,többi is nagyon jó,kijelzők is nagyon széepk,bármelyik kitűnő választás mindenkinek.
ha megnézed Asus Padfone 2-őt táblagép,telefon és notebook-ként is használható :) őt sem hagynám ki a sorból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!