Sony Xperia S vagy Samsung Galaxy S2?
képernyő,kijelző,hardver,gyorsaság,tapasztalatok!
Köszönöm! :)
Nem tudom melyiket vásároljam meg!
2. Vagyok
Egyébként nekem Xperia S-em van a kijelző tű éles, a telefonnal készített képek, videók gyönyörűek. Nekem mèg egyszer sem akadt meg a telefon. Ha bármi kérdésed van a készülékről csak bátran :)
Xperia s. Egyszerűen minden téren jobb.
Sokkal szebb kijelző, kb ugyan olyan erős hardver, jobb kamera, anyaghasználat, kezelőfelület, jobban van optimalizálva...
Xperia SL.
Ugyanolyan, mint az S, csak frisebb oprendszerrel és 200 megaherz-el erősebb procival.
Az S2-nek kisebb felbontású a kijelzője és gyengébb a procija. Ráadásul még az idióta TouchWiz felületet is feldobták rá
Szerintem az előzőek válaszából egyértelmű, de azért leírom a saját véleményemet is:)
Galaxy S II: A kamerája csinál olyan szép képeket, mint az Xperia S. 1,2 Ghz, de van olyan gyors, mint az Xperia. Ennek bővíthető a memóriája, és lehet, hogy kisebb a kijelző felbontása, mégis szép, éles a kijelző.
Xperia S: HD kijelző, ami tűéles, szinte akadásmentes kezelés, gyors, jól optimalizált rendszer.
szvsz én is az Xperia mellett szavaznék,de mind a kettővel jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!