Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van mindenki megveszve...

Miért van mindenki megveszve a T-mobilért, amikor a Pannon és a Voda SOKKAL jobb és kedvezőbb minden szempontból?

Figyelt kérdés

A T-mobil családbarát kedvezménye pl ugyanaz, mint a Pannon Családi Csomagja, csak a Pannon nem köti meg, hogy hány órát lehet beszélni ingyen, és nem is szűnik meg szeptember 30-án. A T-mobil meg megszabja, hogy 100 órát lehet beszélni, elvileg mindenkinek megszünteti szeptember 30-án, annak is, akinek már meg van rendelve (a Pannon és a Voda meghagyja a már megrendelt szolgáltatásokat, kedvezményeket, díjcsomagokat azoknak, akiknek már meg van rendelve, csak újonan nem lehet megrendelni), és a T-nél az előfizus fizeti az egész csoport családbarát kedvezményét, amit vagy odaadnak neki vagy nem (gondolom, sok helyen ez nem probléma, de előfordulhat, hogy valahol igen), a Pannonnál viszont minden tag magának fizeti a Családi Csomagot, ha meg nem fizeti, kiesett a körből és így járt. Ez minden szempontból jobb szerintem.

De nemcsak a családi kedvezmény, más is. A Pannonnál és a Vodánál rengeteg kedvezmény és kedvező csomag van, ami kombinálható egymással, kinek hol kell a költségeket csökkenteni, ki mit szokott a legtöbbet csinálni a mobilon (telefon, sms, mms, internet), a díjak is olcsóbbak. Ezzel szemben a T-mobilnál szinte semmilyen kedvezmény nincs, és ami nagyon fontos: a 3 közül a T-mobil a legdrágább szolgáltató. Mégis mindenkit a T-mobilhoz esz a fene. Mindenkinek ennyi pénze van, vagy mi? Nem akar senki sem spórolni? Nem dolgozom egyik szolgáltatónak sem, csak nemrég vettem észre ezeket a tényeket.

2009. aug. 29. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem van a pannonnál (94óta) előfizetésem és újabban egy a vodánál is (2éve céges). én még soha semmilyen olyan reklámot, hirdetést, szórólapot nem olvastam-láttam a T-mobiltól ami odacsalogatott volna. sőt! most jut eszembe, hogy nekem viszont nincs egyetlen "Westeles" ismerősöm sem! :)
2009. aug. 29. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Óriási tévedésben vagy... :]

A T-mobilnál is számtalan kedvezmény van, csak nem reklámozzák annyira, mint a másik két szolgáltató, mert nem szorulnak rá a reklámra, anélkül is van épp elég ügyfelük.

Nagyon sok kedvezményt csak azok tudnak, akik T-mobilosok! Sok új kedvezményt a telefonos Ügyfélszolgálat ajánl a jelenlegi előfizetésünkhöz vagy díjcsomagunkhoz, a T-mobil weboldalán is csak alig találok rá a leírásokra...

Arról nem is beszélve : ha a családban már van egy T-mobil, akkor a többit is T-mobil szolgáltatóhoz vesszük, hogy olcsóbb legyen egymást hívni.

A fiamnak pár évvel ezelőtt vettem egy vodafonos telefont Vodafon SIM-kártyával : soha annyit nem dühöngtünk, mint akkor! Hónapról hónapra eltűntek róla a pénzek, fogalmunk sincs hova, pedig nem is használtuk...

T-mobil kártyát tettünk bele, azzal nincs ilyen gond.

Amúgy meg : ha te ANNYIRA elégedett vagy Pannonnal (vagy a Vodafonnal) akkor nyugodtan csak használd, egészségedre... :]

Én pl. még soha nem akartam meggyőzni senkit, hogy neki jobb lenne a T-mobil, mert nekem az jobban használható.

Senkit nem "esz a fene" semmiért, csupán mindenki azt használja, ami NEKI a legjobb! :]

(Azért az nem véletlen, hogy a T-mobilnak van a legtöbb ügyfele, ennyi ember nem lehet hülye!)

2009. aug. 29. 13:21
 3/11 anonim ***** válasza:
előző hozzászólónak hozzátenném hogy t-mobilenál az adótornyok jobban ki vannak építve,ergo jobb a térerő és ott is lehet(tapasztalat)ahol pannonnál nincs
2009. aug. 29. 13:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Az adótoronnyal nem vitatkozom, az tény és való, abban a t-mobil a legjobb. De a többi...??
2009. aug. 29. 13:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
13:34- el értek egyet. Ahol lakom ( falu, a megyeszékhelytől 20 km-re ) a Pannonnak egyáltalán nincs térereje, a Vodafonnak alig. Így a közel 600 fős lakosság kapásból mind T-Mobilos.
2009. aug. 29. 14:01
 6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon kevés T-Mobilos ismerősöm van!A legtöbb Pannonos!(Én is.)
2009. okt. 3. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan veszed ,hogy megszűnik a családbarát kedvezmény.szeptember 30-almegszűnik és október 1tól újra indul kedveményesebb tarifával!!
2009. okt. 11. 16:11
 8/11 anonim válasza:

én vodás vagyok és váltanék Tmobilra.. márcsak azért is mert Tnél ingyen lehet lekérdezni az egyenleget és van visszahívó SMS s (vodánál nincs) viszont vodánál van SOS feltöltés.. ja és T nél ellehet rontani a netet így az nemjönbe ha véletlen megnyomod (haveromnak 1000 fortnját lekapta :D) meg a Tmobil nál olcsóbbak a telók (asszem)

éánn 25 ér vewttem egy W302 est (megbántam..) 13 ért igaz előfizetésesen de egy W595 öst vehettem volna (magas középkategóriás teló)

2009. okt. 11. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én falumban meg T-mobile nincs, pedig legtöbb ismim az, mert nem tudtak megegyzeni, anno Westel, és a hely ahova tenni akarták. persze csak a belső részben nincs, ahol én lakok, 1 kilomáterrel arrébb van:@

Pedig inkább lennék az, mint Pannonos.

2009. okt. 12. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég sok Pannonos ismerősöm van, de a családbán szerencsére a legtöbben T-Mobilosak vagyunk, de ez mindenkinek a saját döntése. Amúgy a T-Mobilnál olcsóbbak a készülékek és itt is ugyanúgy lehet kapni kedvezményeket csak nem tudsz róla...
2010. ápr. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!