Iphone vagy HTC? Melyik jobb szerintetek? Iphone felé hajlok, de nem ismerem eléggé. Vannak rá ingyenes alkalmazások? Ebből a szempontból az android nyitottabbnak tűnik. Viszont mindenkitől azt hallom, hogy az iphone jobb.
köszi, de nem akarok fizetni azokért is...
még túl keveset tudok az iphone-ról...kéne még infó :) mennyire használható az ingyenes alkalmazásokkal? mik vannak? az androidot már ismerem, de ez teljesen új...ami nem ingyenes, az kb mennyibe kerül?
Egyértelműen HTC, az iOS sehol sincs az androidhoz képest.
(apple fanboyok legyenek szívesek erre nem reagálni. Fogtam már a kezemben iPhone4-et, és egyáltalán nem estem tőle hanyatt.)
Szia!
Én fél éve büszke tulaja vagyok eg almás mobilnak. Van rá jóárasított progi bőven. Csak ajánlani tudom.
Tényleg megéri a 220 ezer Ft-os árát. omg
Vegyél egy Samsung Galaxy S-t. Fele annyiba kerül és százszor jobb.
Iphone-nál a hülye Itunes-al is baszakodni kell, másolt zenét rátenni kész szopás.
Iphone előnyei: elmondhatod magadról, hogy van egy iphone-od, és raj gyerek vagy meg húdemenő.
HTC:
minden más
Persze HTC sem tökéletes, de az iphone az tényleg csak azért kerül annyiba, mert egy félbeharapott alma van a hátán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!