Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy HTC? Melyik jobb...

Iphone vagy HTC? Melyik jobb szerintetek? Iphone felé hajlok, de nem ismerem eléggé. Vannak rá ingyenes alkalmazások? Ebből a szempontból az android nyitottabbnak tűnik. Viszont mindenkitől azt hallom, hogy az iphone jobb.

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 23:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Szerintem az iPhone egy korrekt készülék egyébként. Nekem iPod-om van 7-8 éve és még mindig ugyanolyan jól működik. Azért ha mást vettem volna, nem hiszem, hogy még meglenne. Az Apple nem azért drága mert csak, hanem oka van.
2011. jan. 6. 17:31
 12/32 anonim ***** válasza:
Én 6-7 éve iAudio mp3 lejátszót vettem. iPod árban mérték, de nem akartam almát, akkoriban az még nagyobb darab volt. Azóta is mp3 lejátszó. Tehát nem csak az apple tud minőségi termékeket gyártani. Ja, és ehhez nem kell itunes meg ilyen hülyeségek, nemtudom az applehez kell-e, de nehezen tudom elképzelni hogy ne kelljen.
2011. jan. 6. 17:56
 13/32 anonim ***** válasza:

Itunes kell és botrány.

Felesleges marhaság az a szoftver.

2011. jan. 6. 18:16
 14/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Pedig már majdnem megvettem az iphonet... :)

De most újra elbizonytalanodtam... :)

2011. jan. 6. 23:34
 15/32 anonim ***** válasza:

23:34

Nem azt mondom, hogy szar az iphone, mert az tényleg túlzás lenne.

De egy HTC HD2, Desire, Evo 4G, stb. olcsóbb és sokkal többre képes.

2011. jan. 7. 15:33
 16/32 anonim ***** válasza:
Olvass utána, én az iphone3gmobil.com oldalt ajánlom. Jó a társaság és minden kérdésedre megkapod a választ. Lehet,hogy utána mást veszel, de ennyi utánjárást megér. :)
2011. jan. 7. 18:07
 17/32 anonim ***** válasza:
9%

18:07

Iphone-os oldalon elég valószínű, hogy HTC-t meg minden mást próbálnak majd fikázni, és istenítik az iphone-t.

2011. jan. 7. 19:28
 18/32 anonim válasza:
HTC :D
2011. jan. 7. 20:00
 19/32 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Ha elolvas egy-két iphoneos véleményt, attól még dönthet úgy hogy utána htc-t vagy mást vesz. Én iphone-os vagyok és mégse fikázok senkit akinek nem az van. Kíváncsi volt melyiket válassza, akkor jó ha mindkét oldalt megnézi. :)
2011. jan. 7. 22:18
 20/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnézem az oldalt :)

Elméletileg eladtam a mostanit, szóval hét elejéig döntenem kell... :)

2011. jan. 7. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!