Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy HTC? Melyik jobb...

Iphone vagy HTC? Melyik jobb szerintetek? Iphone felé hajlok, de nem ismerem eléggé. Vannak rá ingyenes alkalmazások? Ebből a szempontból az android nyitottabbnak tűnik. Viszont mindenkitől azt hallom, hogy az iphone jobb.

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 23:52
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Na kíváncsi vagyok mit választottál, majd írd meg. :)
2011. jan. 8. 12:29
 22/32 A kérdező kommentje:

iphone-t választottam :)

sok véleményt meghallgattam, sok videót megnéztem, kézbe fogtam mindkettőt, és emellett döntöttem :)

2011. jan. 9. 21:14
 23/32 bp1985 ***** válasza:
0%
Majd megbánod.:) De te tudod. Tapasztalatból mondom.
2011. jan. 9. 22:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan miért bánná meg? Jó telefon az iPhone.
2011. jan. 10. 07:25
 25/32 bp1985 ***** válasza:
0%
Jó az, csak fele annyiért nem is 1 jobb van.
2011. jan. 10. 10:08
 26/32 anonim ***** válasza:

Megbánni nem fogja, mert azért annyira nem szar.

De majd ha pár év múlva egy jobb Samsung-ot vagy HTC-t fog használni, akkor majd szidni fogja magát.

2011. jan. 10. 12:18
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

iphone millioszor jobb bármelyik telefonnál.

én nagyon meg vagyok elégedve az iphoneval.

2011. jan. 11. 23:57
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

"iphone millioszor jobb bármelyik telefonnál."

Attól még, hogy neked az van, nem lesz a világ legjobb telefonja.

Amíg nem használtál Samsung Galaxy S-t addig felesleges bármiről beszélnünk.

2011. jan. 12. 09:39
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem fogja megbánni.bátyámnak van samsungja s-e és egy csomószór lefagy neki meg ilyenek.nekem meg iPhoneom van és soha nem volt vele semmi bajom pedig egyszer le is ejtettem azt semmi baja nincs.
2012. jan. 17. 18:10
 30/32 anonim ***** válasza:

Erre annyit mondok, hogy 3GS-t cseréltem Desire S-re, nem bántam meg. Utána megvettem az iPhone 4et gondolván csak jobb lett, de nem. Amíg ki nem jött a HTC One X átkoztam ezt a tetves almát, hogy végre letudjam cserélni, úgy 1,5 hónapja vettem addig a célra egy Motoroly Defy-t amitől megváltam már, most az új one x-em tökéletesen megy.

Az iPhone csak egy nagyképű értelmetlen márka, engem a márka nem izgat, de amíg én alap dolgokra nem tudom használni egy ilyen árban lévő mobilomat, akkor a kedves Apple elmehet a jó neveletlen édes útszéliközmunás anyukájába. A Macbookommal egyelőre elvagyok, de az Apple mindent elcsesz már. RIP Steve Jobs.

2012. máj. 26. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!