Iphone vagy HTC? Melyik jobb szerintetek? Iphone felé hajlok, de nem ismerem eléggé. Vannak rá ingyenes alkalmazások? Ebből a szempontból az android nyitottabbnak tűnik. Viszont mindenkitől azt hallom, hogy az iphone jobb.
iphone-t választottam :)
sok véleményt meghallgattam, sok videót megnéztem, kézbe fogtam mindkettőt, és emellett döntöttem :)
Megbánni nem fogja, mert azért annyira nem szar.
De majd ha pár év múlva egy jobb Samsung-ot vagy HTC-t fog használni, akkor majd szidni fogja magát.
iphone millioszor jobb bármelyik telefonnál.
én nagyon meg vagyok elégedve az iphoneval.
"iphone millioszor jobb bármelyik telefonnál."
Attól még, hogy neked az van, nem lesz a világ legjobb telefonja.
Amíg nem használtál Samsung Galaxy S-t addig felesleges bármiről beszélnünk.
Erre annyit mondok, hogy 3GS-t cseréltem Desire S-re, nem bántam meg. Utána megvettem az iPhone 4et gondolván csak jobb lett, de nem. Amíg ki nem jött a HTC One X átkoztam ezt a tetves almát, hogy végre letudjam cserélni, úgy 1,5 hónapja vettem addig a célra egy Motoroly Defy-t amitől megváltam már, most az új one x-em tökéletesen megy.
Az iPhone csak egy nagyképű értelmetlen márka, engem a márka nem izgat, de amíg én alap dolgokra nem tudom használni egy ilyen árban lévő mobilomat, akkor a kedves Apple elmehet a jó neveletlen édes útszéliközmunás anyukájába. A Macbookommal egyelőre elvagyok, de az Apple mindent elcsesz már. RIP Steve Jobs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!