A ZTE Kis jobb a Sony Tiponál? Miért vagy miért nem? Árkategóriában ugyanazok.
nem
mobilarena.hu/teszt/sony_xperia_tipo_kis_hamis/hardver_szoftver.html
jobb a Tipo mert több a ramja és a belő memóriája is , a processzora is jobb.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, látom. De a Kisnek a képernyője nagyobb. Könnyebben lehet rajta neten olvasni és sms-t írni.
Ezen vacillálok, hogy válasszam az erősebb telefont, vagy a nagyobb képernyőjűt. Olyan sok mindenre nem használnám, csak netre, pdf, doc olvasásra, zenére, meg persze hívásra és sms-re.
nem éppen.
azt is vedd figyelembe hogy kevés ram van a zte telefonban, sok alkalmazás el sem indulna vele.
Nem ajánlom semmiképp
Köszi szépen!
Tegnap megvettem a Tipót. :)
Igen. Eleinte kicsinek tűnt a képernyője (mert nagyobbat akartam), de már kezdem megszokni. Kicsit súlyosabb, mint kéne.
A belsejéről még nem tudok sokat mondani. Amit wifi nélkül lehet csinálni, az jó. A wifit csak holnap állítják be rajta.
Az nem tetszik, hogy az fm rádiónál nincs automatikus keresési funkció, így nekem kellett végigmennem az egész skálán és elmentenem az állomásokat. A fülhallgatót eleve alig lehet beledugni, annyira szűk, remélem nem lesz baja, ha sokat kell beleerőltetnem, mert másképp nem megy bele. Mondjuk a nyílásokra j lenne valami fedő, mert vagy beázik vagy iszonyatosan be fog porosodni a készülék belülről.
Még egy dolog nem tetszik, az meg a naptár rész. Elég sötét és unalmas. És ahhoz, hogy megnézzem, az akksi éppen milyen állapotban van, be kell mennem a a beállítások menübe. Előző, buta telefonomnál csak egy gombnyomás volt, és máris mutatta. Azonban az akksi még elég jól bírja, igaz, nem is használtam sokat.
De még változhat a véleményem, ha lesz majd netem és tudok letölteni új témát. Kicsit sötét nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!