Melyik a jobb? iPhone 4S vagy Sony Xperia Sola. Arra, hogy miért, magyarázatot is kérnék. Illetve, ha jobb az iPhone, akkor melyik Xperia van vele egy szinten?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 20:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kettő közül az iPhone 4s, ha egy árban vannak!!! , akkor jobb választás. Az iPhone nagyobb felbontású videót és képeket tud készíteni, gyorsabb a grafikus magja, ha szeretsz játszani a telefonon ez nem elhanyagolható. A sola-nak 0,2 inch-csel nagyobb a kijelzője, de kisebb a felbontása, szóval az iPhone szebb képet ad. Az utolsó kérdésedre meg talán a Sony Xperia S, az egy szinten van vele!
2/5 anonim válasza:
Bocs a Sony Xperia S még talán jobb is nála! Nagyobb kijelző, jobb felbontás! Ami egy szinten van vele olyat nem tudok mondani, most kapásból!
3/5 anonim válasza:
Igazából nem nagyon lehet összehasonlítani tökéletesen a 2 telefont. Én 4S-et használok, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyors, az operációs rendszer kifogástalan. Az egyes játékok nem akadnak az androiddal szemben, mert kifejezetten erre a telefonra lettek írva. Hardver terén is rendben van. Kijelzője hibátlan. A Siri unaloműzőnek is nagyon jó. Csak ajánlani tudom. Egyedüli hátrány a magas ára, de vannak helyek ahol viszonylag "olcsón" hozzá lehet jutni. Remélem valamennyit segítettem.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudtál segíteni. Köszönöm.
2013. jan. 10. 21:07
5/5 anonim válasza:
Szia! Előszőr dönts el hogy szoftver alapján melyikkel tudsz jobban boldogulni és a pénztárcád mit enged.Én Iphone 4S használok minden megvan benne ami kell (hozzá teszem számomra). Az andorid egy másik világ mint az OS X de én ugy válaszottam hogy youtube-on megnéztem videókat teszteket és azóta használok iOS-t és Macet is egyszerű letisztult ami kell az megvan benne semmi felesleges ( példa: mindig is utáltam az andorid widgeteit és a mozgo háttérképeket csak szívja a procit ezért elég 2 mag az iphone-ba)és itt az akadás mentességre is gondolok! remélem segítettem én mindenképpen 4S-t vennék Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!