SE Xperia mini pro vagy ZTE Blade III? Melyik miben jobb? Melyiket éri meg jobban, ha az árakat NEM nézzük?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 21:45
2/3 anonim válasza:
Ha te erre a készülékre gondolsz mini pro alatt:
Akkor egyértelműen zte. 25%-al nagyobb kijelző. Majd 2x felbontás. Egyenlő proci és ram. DE a zte-n alapból android 4.0 van. Ez elég erős ok, ha játékokra is használnád akkor főleg. Persze vannak pozitívumai a SE-nek is. Elülső kamera+vaku hátul. Qwerty billentyűzet. (Már ha ez számít valakinek.) Ami tényleg jó benne, az a kijelző. Azt olvasni elég karcálló. Tipikus facebookozó, és pózoló tiniknek készült mobil. Ha úgy érzed ebbe a kategóriába tartozol vedd meg. De szerintem nem ezért kell okostelefont venni. Én előnyben részesítem a nagyobb és szebb kijelzőt. Ahol már fölösleges a qwerty mert elfér a billentyűzet. De igaz sokaknak hiányzik belőle a vaku.
3/3 anonim válasza:
Blade 3, nagyobb kijelző méret és felbontás miatt kényelmesbb telefon. A mini pro-nak a hardvere valamelyest erősebb (msm8255, adreno 205 gpu, szemben a blade 3 nem épp mai msm7227a procijával és az adreno 200-as gpu). Az meg jobban jön játékoknál mint, hogy ics van-e a telefonon vagy még gb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!