Milyen okostelefont éri meg megvenni 30000 ft. Ig? Ne fagyjon minimum 3.2 kijelzővel. Alcatel, samsung vagy milyen márka? Interneteznék is vele.
Jómagam egy 5130.as nokiával böngészek, használom olyan dolgokra amik feltétlenül szükségesek mikor nem vagyok gép közelbe.
Aztán az mégcsak nem is okos,érintős. Aztán mégis szükség van normál ambernek azokra a dolgokra amiket az okos nokiák nem tudnak?!
Nem hiszem. Mindenkinek ilyen hülye felfogása lenne, nem függnének az emberek a bankoktól. Persze van aki kézpénzre meg tudja venni az olyan természetesen vegye is meg. Elnéztem az ünnepek elött a nagyáruházakba mennyi ember állt sorba a bankos sarkokba. És nem botmixerre meg porszívóra vették fel a hiteleket. Ilyen olyan elektromos kütyük újdonságok. Amik tulajdonképp jóformán csak arra jók, hogy az időt elüssék az emberek velük. Majd pár év után, vagy még annyi se kell vegyenek újabbat, frissebbet, mert már az a menő meg már meg se tudnának lenni nélkülük.
Aztán falu helyen a 16-17 éves gyerekeknek vízhólyag jön a tenyerükre ha 5 méteren a havat ellapátolják. A favágást nem is említem.
Keressetek rá minden hányadik embertől vitték el a hitelre vásárolt autót. Biztos ők is így gondolkodtak.
No igen a fejlődés. Az is bebizonyosodott számomra is több esetben, hogy mikor még papír alapon ment minden, naprakészek voltak a hivatalok is, pedig ott rendszergazdákat is tartanak.
Vállság van gyerekek meg szar világ, látszik az igényeitekből.
Kedves kérdező!
Ha Nokia kell, akkor vegyél Ashát vagy C5-t. Ezek mind 30 alatt vannak és bizonyára kielégítik minden igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!