Milyen okostelefont éri meg megvenni 30000 ft. Ig? Ne fagyjon minimum 3.2 kijelzővel. Alcatel, samsung vagy milyen márka? Interneteznék is vele.
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 17:59
1/23 anonim válasza:
sony xperia tipo
Ez alatt elég sz@r a többi.
Vagy alig használtan is lehet találni könnyen, jó telefonokat
2/23 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy szr? Jelenleg egy kettő éves 5800 nokiám van kölcsönbe. Erre is olvastam már ndgatív véleményt. Számomra mégis nagyon szuper telefon.
2013. jan. 8. 18:32
3/23 anonim válasza:
Úgyértem azt, h sz@r, hogy elég gyenge hardveresen, így lassabb, nem olyan a felhasználó "élménye".
4/23 A kérdező kommentje:
mit jelent a gyenge hardver? Milyen adatnkat kell néznem?
2013. jan. 8. 18:54
5/23 anonim válasza:
Nem kell semmit nézned, csak Xperia tipo jöhet szóba.
6/23 anonim válasza:
sony xperia tipo bőven megéri 25ezerért. kiváló ár/érték arány ebben a kategóriában , android 4.0.4,512mb ram, 2,5giga belső tárhely, 830mhz-es proci. én ilyet vettem karácsonyra, és tökéletesen megvagyok vele elégedve. ajánlott :)
7/23 A kérdező kommentje:
Hát ha 25000ért vodafoneosan vagy függetlenül tudtok szóljatok! :)
2013. jan. 8. 19:39
10/23 anonim válasza:
... de ennyiért talán függetlenül is megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!