Milyen okostelefont éri meg megvenni 30000 ft. Ig? Ne fagyjon minimum 3.2 kijelzővel. Alcatel, samsung vagy milyen márka? Interneteznék is vele.
http://www.youtube.com/watch?v=Bybtc0xvFI8
itt a teszt :)
ZTE a világ 4. legagyobb telefongyártója :) attól még hogy nem ismersz valamit nem biztos hogy rossz, haveromnak 2 éva van sima Blade e, és egy karc sincs rajta, semmi hibája nem volt eddig.
Mindeggy én a ZTE Blade III at ajánlom, de ha Tipot akarsz venni csak megjegyzem hogy azt sokan női telefonnak tartják.
Ahhoz képest, hogy a világ 4. legagyobb telefongyártója nem különösebben ismert, nem csak számomra. Sony, Nokia, Alcatel ezek ismertek, nem is rosszak. Mindenkinek az a jó amivel meg van elégedve.
"30000Ft alatt ami jó is lenne valamire"
Ez nagyon merész "buta" kijelentés volt.
Mit jelent a valami? Böngésznés, pdf. olvasás, képet szerkesztés?
Több hamionos ismerősöm használja az alsó kategóriás nokiát, navigációra a világot járják vele stb. mindent nokiával csinálnak amit otthon akár sz. géppel is csinálna. Akkor mégis mit jelent a valami?
Gyomorforgató az ilyen vélemény nyilvánítás. Ez olyan media marktos. Pár éve ott történt meg velem, hogy nagyon alpárian elküldtem egy eladót melegebb éghajlatra, mert a pénztárnál akart lebeszélni, egy autórádió vásárlásáról. Azt mondta,hogy nem tenné be az olcsó sony autórádiót az mtz traktorba se, mert ennyire meg annyira tré.
Van a nokiának egy nagyon nagy előnye amit már írtam, az alfanumer billengyüzet, nem kell keresgélni, átváltani az ékezetes billentyükhöz mintha sms-t írna az ember, jól megszokottan és ez nálam mindent visz. Egy ismerősöm mióta okostelefonja van nem ír ékezetes betüket, mert lusta átváltani, Pedig ő is csak alap dolgokra használja amit nokiával is megtehetne....
A nokia az mindigis nokia marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!