Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon éri meg jobban?...

Melyik telefon éri meg jobban? Iphone 5 vagy Samsung Galaxy S2?

Figyelt kérdés
Illetve kíváncsi lennék még hogy iphone 5-ből 16,32,64 Gb-osat éri megvenni. Igaz az hogy az iphone csak Mac számítógéppel lehet összekötni?

2013. jan. 6. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak a számokat nézzük akkor nagyon hasonlóak, és bár lehet hogy bizonyos esetekben gyorsabb, de az ára is 2x-ese, és sztem ezzel a hardverrel sem kell féljen hogy vmi nem fog futni rajta normálisan.
2013. jan. 7. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

qwertzuiopasdfghjkl: a benchmarkok annak készültek, akik a farkuk méretét szeretik kompenzálni azzal, hogy mutogatják, hogy az ő telefonjuk szintetikus teszteken miket értek el. Mindkettőben kétmagos CPU van, iphone 5-ben 1,02 GHz-n, S2-ben 1,2GHz-n. Mindkettőben 1GB ram van. Az 5-ben újabb a grafkártya, ergo valamivel jobb is. Kijelző tekintetében a samsung agyonveri.

ha egy árban lennének, én akkor is megtartanám a kis samsungomat. :)

2013. jan. 7. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

"Kijelző tekintetében a samsung agyonveri. "

iPhone 5 329 ppi, S2 217, melyik is veri agyon melyiket? :)

2013. jan. 8. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
tedd egymás mellé a két telefont, és meglátod, melyiknek milyen képe van. A felbontás 250 ppi fölött mondhatni lényegtelen, hacsak nem 30 centiről nézed.
2013. jan. 8. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Jaj gyerekek,ne mondjátok már azt,hogy az S2 dettó iPhone5.:)Nagyon csúnya zavar van itt.Én itt nem tépem a számat,van egy elég korrekt cikk.Olvassátok,próbáljátok értelmezni,aztán rájöttök milyen butaságot mondtok.Nem csak magokból,meg Ghz-ekből áll egy telefon tulajdonsága,ezer dologból.Ez csak afféle tévhit:Sokan a mai napig azt hiszik, hogy az órajel a teljesítmény mértékegysége és minél nagyobb a szám, annál nagyobb a számítási teljesítmény, azaz kvázi annál gyorsabb a processzor, de ez tévedés. Ez az általános nézet anno a Pentium 4-es asztali processzorok bemutatkozásával terjedt el (pontosabban az Intel próbálta terjeszteni), majd később az AMD Athlon megjelenése mutatott rá arra, hogy nem igaz. Egy adott processzor teljesítményét két szimpla változó szorzatának eredményeként kapjuk meg. Ezek a változók az órajel (pl. 2,6 GHz) és az IPC, azaz Instructions Per Cycle, magyarul egy órajelciklus alatt elvégzett műveletek száma.A többi itt,légyszíves olvassátok,és terjesszétek,mert kihullik a hajam: [link]

Amúgy nem kedvelem se a samut(silány anyagminőség)se az iPhone-t(pofátlan árrés,a tudását nem tükrözi,80ezerrel drágább mint a konkurens csúcs gépek,de se nem kerül többe az Apple-nek,se nem tud többet,mint a többi,csak ügyes agy mosással,mégis sorok állnak)

2013. jan. 9. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Ha igazán jó,komoly Androidos telefont akarsz,és ahogy látom nem sajnálod a pénzt.Asus Padfone2.Szerintem ez az Android legjobbja,legalábbis felhasználói élményben,sebességben.Persze i5 árban van sőt,de ez meg is éri.Kapsz hozzá egy külső kijelzőt amibe beledokkolhatod a telefont,és egyből kapsz egy tabletet is.Gyakorlatilag egy "lélektelen" tab is jár vele. [link]

Szolgáltatónál nincs,csak függetlenül sajnos ez van.

Ez az abszolút best Android nekem,de szerintem nem megalapozatlan.Na kicsit elszaladt velem a ló.:)Bár sokkal nem drágább,mint az i5,azt mennyivel többet kapsz minden téren.Ha ennyire brutális nem kell,akkor még ezt ajánlom: [link]

Minőségi anyaghasználat,összeszerelés egy nagyon erős telefonban.Én Windows Phone8 párti vagyok,ha esetleg érdekel az a rendszer,olyan telefonok is,megírom a véleményem.Pl.:Lumia 920 http://www.youtube.com/watch?v=avrzfyQSbAw

2013. jan. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!