Melyik telefon éri meg jobban? Iphone 5 vagy Samsung Galaxy S2?
Figyelt kérdés
Illetve kíváncsi lennék még hogy iphone 5-ből 16,32,64 Gb-osat éri megvenni. Igaz az hogy az iphone csak Mac számítógéppel lehet összekötni?2013. jan. 6. 12:58
1/16 anonim válasza:
Elöbb döntsd el mi kell android vagy iOS azután már egyértelmű, a két teló nagyon hasonlít hardverben.A belső tárhely meg attól függ hogy miket tennél rá.Persze minél nagyobb tárhely annál jobb,de ha nem töltöd meg a telódat minden hülyeséggel akkor kár plusz pénzt kiadni csak a tárhely miatt ahogy az iphone esetében van.
2/16 anonim válasza:
Hardver tekintetében nincs sok különbség, egy S2 újonnan 90-100 ezer felé van, iPhone hivatalos forrásból pedig 200-250 között.
3/16 anonim válasza:
S2 jobban megéri, hardverben szinte ugyanaz, és fele annyi pénz.
6/16 anonim válasza:
+1 SII.
Ugyanazt tudja mint az iPhone 5 csak feleannyiért.
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Jah és nem csak Mac-el lehet szinkronizálni, Winfossal is jó
9/16 anonim válasza:
Figyelj qwert.... amiért te egy épöl fan vagy attól még az SII jobban megéri.
10/16 anonim válasza:
Hol mondtam én hogy az iPhone jobban megéri? Csak azt írtam, hogy jóval erősebb a hw-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!