200 Mhz sokat számít?
Nem tudom eldönteni hogy Sony Xperia tipo-t, vagy ZTE Blade 3-at vásároljak e. A tipo 800 Mhz-s, a ZTE Blade 1 Ghz-s.
Ez játéknál sokat számíthat?
(Ha mondjuk tipo-n akadozik egy játék, lehet hogy az bladen nem fog?
Játékra vegyél ZTE Grand X Intelt. Egymagos 1,6 ghzes 2 szálon futó Intel Atom processzor, 1 GB ram, 4,3as kijelző. Nagyon sok játékot teszteltem már rajta, eddig 3al* akadt problémám.
1.: Minecraft Pocket Edition (x86os architektúra miatt nem lehet telepíteni)
2.: Beach Buggy Blitz (x86os architektúra miatt nem lehet telepíteni)
3.: Need for Speed Most Wanted (Optimalizálatlan, szaggat: 15-20 fps)
*4.: Ez ugyan nem játék de ezzel is kompatibilitási hibák akadtak: Adobe AIR (x86os architektúra miatt nem lehet telepíteni)
Én inkább Blade3at vennék, mert nagyobb szebb (jó ez mondjuk emberfüggő :P), erősebb is, nagyobb a felbontása, jobb a kamerája..
Haveromnak tipoja van, fasza kis teló, nincs vele gond sose, de ha kettő közül lehet választani, akkor sokkal inkább Blade3. (plusz erős fórum van hozzá, nem tudom ez számít e, plusz cseregarancia, mint minden ztehez.)
OFF
Amúgy a GrandX tényleg fasza kis telefon, és netről 'csak' 58 ropi :P
Csak mondtam, nem kötekedni akartam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!