Dual simes telefon szerelő átvert. Megéri feljelenteni?
Figyelt kérdés
Vettem egy telefont hiblátlanként de mint kiderült valami rezgő vezérlő ic rossz volt benn. Erre találtam egy szervízt... Megbeszéltem vele elküldtemneki kért 15000 ft javítási díjat. Átutaltam neki,de még máig nem küldte. Ha írok neki emailt nemnagyon válaszol csak akkor mikor már megfenyegetem a rendőrséggel. Telefonját b.ssza felvenni stb. Több helyen is hírdeti magát2013. jan. 3. 21:25
21/22 csaba133 válasza:
Nem semmi akor ez a norbi gyerek de a honlapja még mindig üzemel és ajanja magát biztoss elfogyot a pizz és kell ujra a kopasztani valo csirke :D
22/22 csaba133 válasza:
Ne busuljatok most át tért a segitségre XD [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!