Sony ericsson xperia x10 mini pro-m van android 2.1-el frissíteni szeretném 2.3.7-re de nem tudom hogy he el rontom mi lesz vele. Visza tudom én magam álítani vagy szerelő lesz a dolog vége?
Mindent vissza lehet állítani, csak kell egy backup a gyári romról, de akár le is lehet tölteni a gyári romot.
x10 minire a 2.3.7-hez nyitni kell a bootloadert, rootolni kell, recovery-t kell flashelni, és feltelepíteni egy 2.3.7-es romot.Mondjuk a GingerDX-et.
Vagy épp a gyári romot sem feltétlen kell letölteni, csak egy flastool nevű szoftvert kell letölteni, azzal mindent vissza lehet flashelni a gyári állapotba mindent.
Össz-vissz, ha odafigyel az ember, hogy mikor mit kell csinálni, akkor nem lehet elrontani.
A bootloader nem muszáj kinyitni,csak akkor ha kernelt is akarsz cserélni. Egyébként csak 11W37 vagy alatti telók nyithatók! (aksi alatt megtalálod)
Vissza lehet állítani minden gond nélkül, az egyetlen gond az lenne, hogy minden adatod elveszik róla.Nem árt egy backupot csinálni előtte arról, ami kell, vagy kimenteni őket gépre.
Egyébként a 2.3.x már hivatalosan tartalmaz magyar nyelvet, szóval lesz benne magyar nyelv, ne aggódj.
A flastoollal való visszaflashelést egy esetben lehet elrontani.Ha számítógépről csinálod, és közben elmegy az áram.Akkor gondok vannak, egyébként nem lehet.
Vagy ha direkt kihúzod a tápkábelt a gépből, vagy áramtalanítasz közben, valamilyen felindíttatásból.
De ha nagyon nem értesz hozzá, akkor előtte 2-3 napont át tanulmányozd a kapott linkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!