Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson xperia x10 mini...

Sony ericsson xperia x10 mini pro-m van android 2.1-el frissíteni szeretném 2.3.7-re de nem tudom hogy he el rontom mi lesz vele. Visza tudom én magam álítani vagy szerelő lesz a dolog vége?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 15:19
1 2
 11/12 anonim válasza:

én úgy szoktam vissza állítani (mert már többször tettem újra a szoftvert) letöltöd a seus-t (sony ericsson update service)innen: [link]

feltelepíted és akkor ott kiválasztod a mobilod típusát és követed az utasításokat .akkor mondja hogy a legfrisebb szoftver van rajt tovább mész és telepíted és ezzel vissza van állítva . remélem tudtam segíteni.

még valami

ha szeretnéd megcsinálni akkor itt vannak szoftverek rá :

[link] én nekem 2 jön be

1:a SE STYLE (olyan mint a mostani xperia andorid szoftvere.

2: Cyanogen MiniPRO CM7 V21 2.3.7 a legstabilabb nekem az van fenn most mert nekem is ilyen mobilom van.

telepítés az ott van alattuk.

itt van mindenhez útmutató : [link] (regisztrálnod kell kb. 1 perc)

és ott van alul a gyári szoftver :D

és a gyakori problémákra itt találhatsz megoldást : [link]

itt olyan problémákra van megoldás mint például ha a kezdő képernyő lefagy ez ellen azt kell tenni mikor felteszed a recoveryben a szoftvert ott nem rebootolsz egyből hanem factory reseteled és csak utána indítod újra. ezzel elkerülöd hogy lefagyjon az indítóképernyő ha valami van szólj bátran :D

2012. júl. 15. 16:57
 12/12 Csík Szandra válasza:
Sziasztok,én kezdő vagyok segítenél hogy oldottad meg lépésről-lépésre és hogy hogy sikerült,én is uj androidot szeretnék rá tenni,de nem tudom hogy hogy is kezdjem ezt.
2015. márc. 28. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!