Sony ericsson xperia x10 mini pro-m van android 2.1-el frissíteni szeretném 2.3.7-re de nem tudom hogy he el rontom mi lesz vele. Visza tudom én magam álítani vagy szerelő lesz a dolog vége?
én úgy szoktam vissza állítani (mert már többször tettem újra a szoftvert) letöltöd a seus-t (sony ericsson update service)innen: [link]
feltelepíted és akkor ott kiválasztod a mobilod típusát és követed az utasításokat .akkor mondja hogy a legfrisebb szoftver van rajt tovább mész és telepíted és ezzel vissza van állítva . remélem tudtam segíteni.
még valami
ha szeretnéd megcsinálni akkor itt vannak szoftverek rá :
[link] én nekem 2 jön be
1:a SE STYLE (olyan mint a mostani xperia andorid szoftvere.
2: Cyanogen MiniPRO CM7 V21 2.3.7 a legstabilabb nekem az van fenn most mert nekem is ilyen mobilom van.
telepítés az ott van alattuk.
itt van mindenhez útmutató : [link] (regisztrálnod kell kb. 1 perc)
és ott van alul a gyári szoftver :D
és a gyakori problémákra itt találhatsz megoldást : [link]
itt olyan problémákra van megoldás mint például ha a kezdő képernyő lefagy ez ellen azt kell tenni mikor felteszed a recoveryben a szoftvert ott nem rebootolsz egyből hanem factory reseteled és csak utána indítod újra. ezzel elkerülöd hogy lefagyjon az indítóképernyő ha valami van szólj bátran :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!