Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Dual simes telefon szerelő ...

Dual simes telefon szerelő átvert. Megéri feljelenteni?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont hiblátlanként de mint kiderült valami rezgő vezérlő ic rossz volt benn. Erre találtam egy szervízt... Megbeszéltem vele elküldtemneki kért 15000 ft javítási díjat. Átutaltam neki,de még máig nem küldte. Ha írok neki emailt nemnagyon válaszol csak akkor mikor már megfenyegetem a rendőrséggel. Telefonját b.ssza felvenni stb. Több helyen is hírdeti magát
2013. jan. 3. 21:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg pert indítok ellene ... Vagy ha más nem elmegyek hozzá aztán majd személyesen lerendezem vele... Szerintem arra már reagál ha olyat kap hogy eltörik az orra :)
2013. jan. 3. 22:14
 12/22 anonim ***** válasza:
tanulság: ne használt v valakitől vegyél telót, hanem szolgáltatónál, azok nem b.sznak át, ha szar. odaviszed megjavíttatják normálisan
2013. jan. 3. 22:40
 13/22 anonim ***** válasza:
lehet h nem csak a kérdező járt pórul ugy már nem csak szabálysértés
2013. jan. 3. 23:41
 14/22 anonim válasza:

Kedves fórumozók,

Január elején tettem feljelentést ellene és ma voltam tanúvallomást tenni a rendőrségen az elindult büntető ügyben, mivel a szabálysértési határt már átlépte az ügy. A rendőrség várja minden károsult jelentkezését. Mindenképpen megéri feljelenteni, mert csak így van remény a károtok megtérülésére. A rendőrség várja a jelentkezőket.

2013. jan. 16. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: Te most a kérdező vagy? xd
2013. jan. 16. 21:58
 16/22 tnorbika válasza:
EZEKNEK AZ ÁLL ÍROKNAK ÜZENEM HOGY AZ ÜGYVÉD ÚRRAL VEGYÉK FEL A KAPCSOLATOT AMENYIBENB NEM MAJD Ő MEGF Tez:mennyit kaptak ezekért a negativ áll kitakákt kritikákért???????????????????????????
2013. febr. 8. 21:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Lol, te meg ezért felregisztráltál, hogy itt fenyegetőzz?:D

Beszarok, tényleg te lehetsz a kamu szerelő.Itt sem tudsz írni, a weboldaladon sem tudtál...

Ajánlom figyelmedbe egyébként a szabályzat Caps Lock használatáról szóló részét...

2013. febr. 8. 22:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Áhh szia norbi barátom !! Remélem tudod ki vagyok ha nem hát nem .... Nyugodj meg barátom eddig még csak 2 olyan emberrel vettem fel a kapcsolatot akit átvertél. Elővigyázatosságból mielőtt elküldtem felírtam és lefotóztam minden adatát :) és már az ügy harmadik személynek tovább lett adva... Remélem tudod kiről van szó! Szóval már csak idő kérdése ;)
2013. febr. 9. 09:01
 19/22 Combi27 ***** válasza:
itt van az én "norbi" barátom..engem is megkárosított, meg még vagy 5-6 embert...én beszállok, és tanúvallomást teszek a rendőrségen...nehogy már a nyúl vigye a puskát "kedves Tasi úr.."...ja és nem tizenéves, hanem 35 :) Facebookon letiltott, de ha rákerestek megtaláljátok..asszem a legelső találat az övé...:)
2013. júl. 31. 20:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Én már visszakaptam a telefonom (a rendőrség értesített h lefoglalták és mehetek érte. De semmit nem csinált vele.. Csak a felesége használta. Szerintem ha megvannak a papírjai akkor nyugodtan vidd be. Lehet hogy ott van a lefoglaltak között !
2013. aug. 2. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!