Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?

Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?

Figyelt kérdés

Telefonvásárlás előtt állok. Olyan telefont szeretnék ami igazán jó. Ezen a két telefonon gondolkozom.

Az iphone 4sben nagyon tetszik a menüje, az alkalmazásai, és hogy apple termék. Egy eléggé divat telefon,és minden komolyabb embernek szinte az van és még mindig azt mondják, hogy a legjobb telefon.

Az S3 -ban viszont a nagysága és a kinézete tetszik nagyon. Illetve elolvastam róla egy részletes jellemzőt és elvileg nagyon sokat tud. Viszont barátnőm is most vett és neki azért van mikor lassú és lefagy..gondolom mivel androidos, na meg samsung..

Nagy dilemma ez nekem , mert hosszabb időre szeretnék tényleg jó telefont venni, egyik sem 2 forint , kérlek segítsetek.

2012. dec. 30. 00:04
1 2 3 4
 31/31 zsolesz987 válasza:

na fgyeljetek nekem iphone 4s-em van a samsung galaxy-k

egy idő után le lassulnak és hogyha tényleg villogni szeretnél én az iphone 4s választanám a helyedbe

jegyezzétek meg a samsung-ok galaxy-k,stb egy idő után

le lassulnak. Apumnak iphone 5s van és még nem csalódott

benne.

2015. jún. 21. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!