Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?
Telefonvásárlás előtt állok. Olyan telefont szeretnék ami igazán jó. Ezen a két telefonon gondolkozom.
Az iphone 4sben nagyon tetszik a menüje, az alkalmazásai, és hogy apple termék. Egy eléggé divat telefon,és minden komolyabb embernek szinte az van és még mindig azt mondják, hogy a legjobb telefon.
Az S3 -ban viszont a nagysága és a kinézete tetszik nagyon. Illetve elolvastam róla egy részletes jellemzőt és elvileg nagyon sokat tud. Viszont barátnőm is most vett és neki azért van mikor lassú és lefagy..gondolom mivel androidos, na meg samsung..
Nagy dilemma ez nekem , mert hosszabb időre szeretnék tényleg jó telefont venni, egyik sem 2 forint , kérlek segítsetek.
na fgyeljetek nekem iphone 4s-em van a samsung galaxy-k
egy idő után le lassulnak és hogyha tényleg villogni szeretnél én az iphone 4s választanám a helyedbe
jegyezzétek meg a samsung-ok galaxy-k,stb egy idő után
le lassulnak. Apumnak iphone 5s van és még nem csalódott
benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!