Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?
Telefonvásárlás előtt állok. Olyan telefont szeretnék ami igazán jó. Ezen a két telefonon gondolkozom.
Az iphone 4sben nagyon tetszik a menüje, az alkalmazásai, és hogy apple termék. Egy eléggé divat telefon,és minden komolyabb embernek szinte az van és még mindig azt mondják, hogy a legjobb telefon.
Az S3 -ban viszont a nagysága és a kinézete tetszik nagyon. Illetve elolvastam róla egy részletes jellemzőt és elvileg nagyon sokat tud. Viszont barátnőm is most vett és neki azért van mikor lassú és lefagy..gondolom mivel androidos, na meg samsung..
Nagy dilemma ez nekem , mert hosszabb időre szeretnék tényleg jó telefont venni, egyik sem 2 forint , kérlek segítsetek.
Köszönöm szépen! Nem tudom... amelyik ismerősömnek iphone 4s van az azt dicséri, akinek S III az pedig azt.. mindkettőben van ami tetszik és van ami nem...
Amúgy S3 tulajdonosok, az S3-ra már lehet ilyen témákat rakni ami minden menüpontban és mondjuk a névjegyeknél is látszik? mert annyira utálom hogy amint belemegyek valamibe a samsung okos telefonjainál ez a kék fekete szín van mindenhlol
Én már találkoztam mindkét telefonnal?
Játékra kell?Akkor csak is az Apple a jó választás mivel megnézed az iPhone 4-es még mindig alkalmas újabb és újabb játék lejátszására.Filmezésre? akkor viszont az SGS3 lenne a legjobb mivel nagyobb a kijelzője.Nem akarok beleszólni mert a te döntésed de ha csak filmezésre és pár kisebb alkalmazás futtatására kell akkor inkább válassz egy olcsóbb nagy kijelzővel rendelkező telefont. Vagy még egy tablet is szóba jöhet ha nem a telefonálás a legfőbb célpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!