Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?

Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?

Figyelt kérdés

Telefonvásárlás előtt állok. Olyan telefont szeretnék ami igazán jó. Ezen a két telefonon gondolkozom.

Az iphone 4sben nagyon tetszik a menüje, az alkalmazásai, és hogy apple termék. Egy eléggé divat telefon,és minden komolyabb embernek szinte az van és még mindig azt mondják, hogy a legjobb telefon.

Az S3 -ban viszont a nagysága és a kinézete tetszik nagyon. Illetve elolvastam róla egy részletes jellemzőt és elvileg nagyon sokat tud. Viszont barátnőm is most vett és neki azért van mikor lassú és lefagy..gondolom mivel androidos, na meg samsung..

Nagy dilemma ez nekem , mert hosszabb időre szeretnék tényleg jó telefont venni, egyik sem 2 forint , kérlek segítsetek.

2012. dec. 30. 00:04
1 2 3 4
 11/31 dastan01 ***** válasza:
de s3 inkább!
2012. dec. 30. 19:03
 12/31 Namebob válasza:
Én az S3-mat választanám hiszen jobban megfizethetőbb és annyival nem jobb az Iphone 4S, mint a két készülék ára azt tükrözi . Én is telefon vásárlás előtt állok szerintem vagy SGS3-mat vagy Sony xperia t
2012. dec. 30. 20:13
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nem tudom... amelyik ismerősömnek iphone 4s van az azt dicséri, akinek S III az pedig azt.. mindkettőben van ami tetszik és van ami nem...

Amúgy S3 tulajdonosok, az S3-ra már lehet ilyen témákat rakni ami minden menüpontban és mondjuk a névjegyeknél is látszik? mert annyira utálom hogy amint belemegyek valamibe a samsung okos telefonjainál ez a kék fekete szín van mindenhlol

2012. dec. 30. 20:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Én már találkoztam mindkét telefonnal?

Játékra kell?Akkor csak is az Apple a jó választás mivel megnézed az iPhone 4-es még mindig alkalmas újabb és újabb játék lejátszására.Filmezésre? akkor viszont az SGS3 lenne a legjobb mivel nagyobb a kijelzője.Nem akarok beleszólni mert a te döntésed de ha csak filmezésre és pár kisebb alkalmazás futtatására kell akkor inkább válassz egy olcsóbb nagy kijelzővel rendelkező telefont. Vagy még egy tablet is szóba jöhet ha nem a telefonálás a legfőbb célpont.

2012. dec. 31. 06:14
 15/31 anonim válasza:
A véleményem nem változott,egyébként meg ott vannak a telefonos fórumok.És a neked küldött válaszok teljesen megeggyeznek a többi ilyen kérdésre érkezett válaszokkal.De egyesek csak akkor érzik jól magukat ha"én is felteszek egy kérdést,nehogymár ne,hiszen azért jöttem ide".BUÉK!
2012. dec. 31. 07:51
 16/31 dastan01 ***** válasza:
ácsi azért s3 on is szepen elfutnak a jatékok iphon 4 en mar legujabak akadoznak néha nova3 infnity blade 2 max payne!!!!!!!es s3 remekul futnak a alkalmazasok 1evig iphonom volt!tudom miröl beszelek!mert volt 4,4s em is !!!es most lehet s3 lesz!!
2012. dec. 31. 13:21
 17/31 anonim ***** válasza:
dastan: De az Iphone 4-es már 3 éves és az S is majd 2. Az S3 fél éves jó,hogy jobban viszi.
2012. dec. 31. 18:03
 18/31 dastan01 ***** válasza:
amugy telefongurun kiva irva meny idös 2011 oktober be jött ki iphon 4s!!!szóval 1,2 hónapos kb!!!
2012. dec. 31. 22:09
 19/31 anonim ***** válasza:
1-2 hónapos az iPhone 4s??grat...Ezek szerint megbuktál,irodalomból,kommunikációs készségekből,nyelvtanból és matekból is.
2012. dec. 31. 22:14
 20/31 dastan01 ***** válasza:
mezz utana jobban okoska!!!it midenki midet jobban tud masiknal net kiraly csinaj valami ertelmeset a életbe ne itt ossztogasd kartyaid a életbe!!))))
2012. dec. 31. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!