Samsung Galaxy S3 vagy Iphone 4s?
Telefonvásárlás előtt állok. Olyan telefont szeretnék ami igazán jó. Ezen a két telefonon gondolkozom.
Az iphone 4sben nagyon tetszik a menüje, az alkalmazásai, és hogy apple termék. Egy eléggé divat telefon,és minden komolyabb embernek szinte az van és még mindig azt mondják, hogy a legjobb telefon.
Az S3 -ban viszont a nagysága és a kinézete tetszik nagyon. Illetve elolvastam róla egy részletes jellemzőt és elvileg nagyon sokat tud. Viszont barátnőm is most vett és neki azért van mikor lassú és lefagy..gondolom mivel androidos, na meg samsung..
Nagy dilemma ez nekem , mert hosszabb időre szeretnék tényleg jó telefont venni, egyik sem 2 forint , kérlek segítsetek.
Apple iPhone 4S
HASZNÁLTGSM
Hol és mennyiért kapható egy Apple iPhone 4S?
SZAVAZÁS
Külső: 8,27
Tudás: 8,19
Minőség: 8,18
Értékelés: 8,21, Szavazatok: 135
LINKEK
Apple iPhone 4S a fórumban
Összehasonlítás más telefonokkal
Árak: Apple iPhone 4S
Hírek a készülékről
Megjelenés idõpontja 2011 október
Frekvenciasáv hhecg4 = HSUPA, HSDPA, Ev-Do, CDMA, GSM 4 band
Telefonkönyv db dinamikus
Memória MB 512
Tárhely GB 16/32/64
Memória bõvíthetõség Nincs
Magyar nyelvũ menü Van
Flight mode Van
Operációs rendszer 5 iOS
CPU 1 GHz, dual-core ARM Cortex-A9 processor, PowerVR SGX543MP2 GPU, Apple A5 chipset
Készenléti idõ óra 200
Beszélgetési idõ óra 8
Súly g 140
Méret mm 116*59*10
Akkumulátor Li-Pol
Kijelzõ pixel dVGA (640*960)
Kijelzõ méret - col/inch 3,6
Színes kijelzõ IPS capacitive TouchScreen
Színárnyalatok száma db 16m (24 bit)
GPRS Van
EDGE Van
Generáció 3G
WAP Safari
EMS iMail
MMS Van
Infraport Nincs
Bluetooth v4,x
B/T extra A2DP
Wi-Fi (alap) n/g/b
Direct Wi-Fi Nincs
Wi-Fi extra Nincs
HotSpot Van
Blackberry Nincs
Vibra jelzés Van
Kihangositás Van
Hangvezérlés Van
Hangjegyzet Van
Csengõhang letöltés Van
Dallamszerk. Nincs
Polifonia MIDI
MP3 Apple iTunes
Rádió Nincs
Kamera CMOS
Kamera felbontása 8,x Mpixel
Video 1080p HD Player
GPS Glonass Support, a-GPS
Java Nincs
Push to Talk Nincs
RotaS Van
TV be vagy kimenet only output
Flash Nincs
NFC Nincs
Billentyũzet Nincs
Iránytũ Nincs
SNS integráció Nincs
Organizer Nincs
T9 szótár Nincs
Office alkalmazások Nincs
SIM típus microSIM
SIM-ek száma 1
Brand Nincs
Limited Edition Nincs
Egyebek Scratch-resistant glass back panel, Siri natural language commands & dictation, iCloud cloud service, Tweeter integration, Google Maps, Audio/video player & editor, Image editor
SAR 0,98
Státusz Aktív (Megvásárolható)
Gsmline.hu (klikk ide) 140.750 Ft (új)
N/A = Nincs adat.
Legutóbbi frissíté tesék okoska!!!
Csak nekem bántja a szemem dastan01 helyesírása?
Kérdező: mind a kettő jó telefon és ezt úgy mondom, hogy kifejezetten nem szeretem az Apple-t a marketingjük és az üzletpolitikájuk miatt. Sajnos ezt a két telefont nem lehet olyan egyszerűen összehasonlítani, hogy ez gyorsabb mint az, stb, mert nem ugyanaz a rendszer fut rajtuk. Az Android egy hardver igényesebb rendszer azonban a testre szabhatóság mellett szól. Kinézetre inkább a iPhone mint az SGS 3. Szerintem az SGS 3-at vedd mivel újabb és úgyis ott vannak az olyanok mint a Cyagonen amik szerintem jobbak mint amiket a gyártók kiadnak. Persze az alap érintetlen Android-nál nem jobb. Szerintem nézd meg a Nexus 4-et. Bivaly erős hardver, azonnali update a Google-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!