Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphoneval kapcsolatosan...

Iphoneval kapcsolatosan kerdezhetnek?

Figyelt kérdés
Na :( igazabol most kapam egy vadonatuj iphoneet,es egyszeruen nem ertem hogy lehetne megcsinalni. Megprobalok bejelentkezni az APP Storeba..de nem megy.valamii bankszamlat ker :(( es nem enged anelkul tovabb .. Nemt tudnatok megmondani hogy lehetne megcsinalni??
2012. dec. 25. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:

persze, pofon egyszerű.

ADD MEG NEKI A BANKSZÁMLA SZÁMODAT!

Ennyi. Örülni fog neki és már mehetsz is tovább.

A dombornyomott bankkártyát és a hitelkártyát szereti biztosan. A többiről nem nyilatkozom.

2012. dec. 26. 00:04
 2/5 anonim ***** válasza:

PC-n az Itunesben

ezt olvasd

[link]

2012. dec. 26. 00:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Naa a kettes valasszolonak nagyoon szepen koszonoom.na mar kicsit elorebb vagyok hogy van az ingyenes es a fizetos account. En nem igazan vagyok ilyenekbe mester tehat ha most hulyeseget irok ne rohogj ki...na hol kell letrehozni ingyenes apple idet?
2012. dec. 26. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Elolvastad amit linkeltem?!

Ha még nincs fent a számítógépünkön az iTunes, töltsük azt le az Apple oldaláról, és telepítsük fel. Ha már fentvan, indítsuk el, és a Store (Áruház) menü alatt kattintsunk a Sign Out (Kijelentkezés) opcióra, ha valaki más esetleg be lenne jelentkezve.

A bal oldali sávban kattintsunk az iTunes Store menüpontra, majd a betöltés után görgessünk az oldal legaljára, és kattintsunk a jobb sarokban a zászló ikonjára, és válasszuk ki a kívánt országot. Magyar account létrehozásakor válasszuk értelemszerűen a Hungary lehetőséget.

Az oldal tetején kattintsunk az App Store menüpontra:

A következő lépés egy ingyenes app letöltése és telepítése. Ehhez keressünk egy megfelelő alkalmazást: például a jobb oldali sávban keressük meg a toplistákat, és kattintsunk ott a Free Apps-ra, és válasszunk ki egyet. A másik lehetőség, hogy a keresőbe beírjuk, hogy Szifon.com, és nyomunk egy entert. Bárhogy is tennénk, a kiválasztott alkalmazás mellett kattintsunk a FREE gombra:

Az előugró ablakban kattintsunk a Create New Account gombra:

A következő ablakban (Welcome to the iTunes Store) kattintsunk jobb oldalt alul a Continue gombra:

Először is el kell fogadnunk az iTunes Strore felhasználási feltételeit. Olvassuk el őket, aztán a végére görgetve pipáljuk be, hogy elolvastuk, és elfogadjuk a feltételeket, majd kattintsunk az Agree gombra.

Adjuk meg az email címünket, és az account használatához választott jelszavunkat, egy biztonsági kérdést a hozzá tartozó válasszal (olyat válasszunk, amit csak mi tudunk majd megválaszolni), és a születési dátumunkat.

Amennyiben nem akarunk megadni bankkártyát, akkor válasszuk a Payment Option mellett a None lehetőséget. Ha fizetős tartalmakat is szeretnénk venni, akkor pedig válasszuk ki a kártyánk típusát, és adjuk meg az adatait.

[link]

[link]

2012. dec. 26. 11:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziia..:( Én ezt mind értem. De sajnos, nem dobja fel a "none" opcíót. Free appról indítottam de nem..:(( Valami nem stimmel ..:(
2013. jan. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!