Mikro sim kártyát hány nap alatt küldik ki?
Semennyi.
Bemész személyesen és 5 perc alatt kész.
Nekem Lumiához pont a 8. napon jött meg, postán.
Webshopban rendeltél?
Ha igen, postán küldik, de bemehetsz egy nagyobb márkaboltba, és ott megcsinálják neked, bár azt hiszem, ilyen esetben, ha kiküldték, valamennyi pénzt azért elkérnek majd érte! Legalábbis nekem ezt mondták a webshop-nál.
Még annyi!
Amint aktiválódik a micro SIM-ed, a régi kártyád inaktív lesz, érdemes 1-200 ft-ért venni rögtön egy micro SIM adaptert is, ha valami gubanc lenne a telóval, azért a kártyádat tudjad használni "rendes" telefonnal is.
"1-200 ft-ért venni rögtön egy micro SIM adaptert is, ha valami gubanc lenne a telóval, azért a kártyádat tudjad használni "rendes" telefonnal is."
A micro simet a műanyag kártyából kell kitörnöd.
Ha nem dobod el a keretet, akkor adapternek pont méret, hiszen abba vissza tudod tenni bármikor.
Igen, csak ott a bibi, hogy elmozdul.
Nem véletlen találták ki a Micro sim adaptert.
Én pont ezért nem tettem még bele az új készülékembe, ill. ezért nem aktiváltattam, inkább megvárom az adaptert.
Mobilarénán nagyon szépen le van írva, mit össze lehet szenvedni enélkül, kösz, én nem kockáztatok.
Nem mozdul el, nekem is úgy van, egy darab cellux ragasztóval.
Én tapasztaltam, te meg hallottad valahol.
Azért ez nagy különbség.
Ja, hogy a linken egy pancser írt cikket?
Ez szignifikáns.
Meghajolok a nagysága előtt.
Akinek nincs esze, írjon blogot.
Pff, utolsó, szerintem a pancser nem a cikkíró.
Cellux-al megoldottad, gratula!
Mi van, ha valamiért túlmelegszik az akksid?
A cellux szépen ráolvad a SIM-re, aztán jöhet a szervíz?
A szignifikáns szóval meg nem egy cikket szoktak jellemezni, de neked ugye nem kell magyaráznom, mindenre van válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!