Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Moneybookers-nél automatikusan...

Moneybookers-nél automatikusan aktiváljak és küldik a dombornyomott Mastercard kártyát ha a regisztrációnál rányomtam az "I want to apply for the Moneybookers MasterCard" feliratra?

Figyelt kérdés

A regisztrációnál nem tudtam mi ez az opció, de véletlenül bepipálva maradt. Ilyenkor automatikusan aktiválják a kártyát ha befizettem a pénzt a számlára, vagy utána ezt még meg kell erősíteni?

Most 2300 Ft-ot küldtem, és a Mastercard kártya éves díja 2770 Ft. Remélem így nem veszik el a pénz amit utaltam.

#Skrill #my mastercard
2012. aug. 7. 23:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja a lényeg kimaradt. Nekem nincs szükségem erre a kártyára, ezért remélem, hogy nem vonják le azt a pénz amit átutaltam.
2012. aug. 8. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert ahhoz ellenőrizni kell a számlát.
2012. aug. 8. 00:08
 3/5 okoskatörp ***** válasza:

Megrendeltél egy terméket, egy bankkártyát, le fogják vonni az árát.

Van egy visszalépési időszak, ha azon belül vagy, még visszakozhatsz. Ha ebből már kifutottál, akkor fizetned kell.

Online vásárláskor olvassátok már el az összes szöveget. Ha valami nem teljesen világos, ne nyomjátok meg a küldést.

2012. aug. 9. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy csinálsz egy új regisztrációt és oda átutalod az egyenleged. Mondjuk ha már érvényesítettél valamit (lakcímet, bankszámlát...) akkor lehet, hogy nem fogja engedni ugyanazzal...
2012. szept. 1. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól még nem hiszem, hogy kiküldik a kártyát, hogy bepipáltad, aktiválni meg semmiképp, mert ahhoz a kártya is kell. Viszont pénzt hova küldtél? A moneybookers számládra, vagy nekik?
2012. szept. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!