Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 17 vagyok, a barátnőm is...

17 vagyok, a barátnőm is annyi lesz. Az jutott eszembe, mi lenne, ha androidos telefont vennék neki születésnapjára?

Figyelt kérdés
Kb. 25.000 forintom van, annyiért (vagy kevéssel többért) milyen jó vétel van? Ez lesz az első készüléke, de valami jó telót szeretnék. Hol kezdjem? Hogy lehet egyáltalán vásárolni szolgáltatónál? Szerződést kell kötni? Esetleg vegyek inkább kártyafüggetlent? Sajnos ehhez egyáltalán nem értek. Kérlek adjatok tanácsokat. :)

2012. dec. 23. 20:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Vesz a szüleinek is ajándékot, másra is gondol :) köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 24. 11:19
 12/13 anonim válasza:

Félelmetesen irigyek és kicsinyesek ma az emberek itthon. Nem is a kérdésre válaszoltok neki, nem más pénztárcájában kellene turkálni mellesleg....

Persze a kérdés 2 éves ezért most én is off-olok.... csak hát durva...

2014. szept. 11. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Mit kapott végül. Mit szólt hozzá?
2021. aug. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!