Használt okos telefont vennék 30E Ft környékén. Melyiket válasszam?
Samsung S5230-amat cserélném le, mert most már nagyon zavar a lassúsága, de amikor böngésztem a telók között, azt láttam, hogy egy 800 MHz-s telefonra már azt írják, hogy kevés... Akkor mit vegyek?
Én eddig ezeket néztem:
Nokia Lumnia 610
Nokia Lumnia 710
Sony Xperia U.
stb.
Most jönnek a tényezők, olyan telefont szeretnék:
- ami nem Samsung (S5230 elégé rossz tapasztalat volt)
- van rajta GPS (időnként eltévedek motorral és jó belőni, hogy kb. merre járhatok)
- GPS megy offline üzemmódban
- mivel kártyás számom van, így netet egyáltalán nem fogok használni (pl.: el ne kezdjen önként frissíteni)
- viszont Wifi kell bele
Úgy hirtelen ennyi. Melyik típust ajánljátok nekem?
Köszi előre is!
Az Xperia U a legjobb ezek közül !
Ha kell offline gps akkor navigációs programot kell letöltsél térképpel eggyütt, ehhez kell legalább egy 8 gigás memóriakártya.
ha kártyás számod van, akkor is tudsz mobilnetet aktiválni.tudtam volna ajánlani mobilnet csomagot ha megmondod hogy melyik szolgáltatónál vagy.
magától egyik telefon sem tölt le semmit , csak ha úgy van beállítva, a mobilnetet le lehet tiltani könnyen.2 másodpercig lenyomva tartod a bekapcsoló gombot és ott írja hogy az adatkapcsolat be van-e kapcsolva
Hello!
Köszönöm a gyors választ!
Most, hogy jobban megnéztem a Sony sajnos nem lesz jó, mert az inkább 40 Ezer Ft még használtan is. (ami érdekes, mert 45-ért van két év garival, új) + még a memókari a GPS-hez...
Akkor ezek alapján te mit ajánlanál? Na jó, lehet Samsung is akár...
Az U már csak azért is rossz, mert nem bővíthető és a GPS-nek pedig kell ám hely...
Még felsoroltál egy 610-et és egy 710-et. Ezek sem bővíthetők. Valamint WP-sek ami nem lenne gond, ha ismered a rendszert és együtt tudsz élni a hiányosságokkal.
Ajánlok egy Sola-t, lehet hogy 40k használtan , nem tudom.
Egy LG Optimus 2X használtan még szóba jöhet, vagy ha valaki eladja az Optimus L7-jét, de még új darab, tehát nem valószínű. Valahogy ennyi jutott eszembe.
Hello!
Mivel eddig se android, se WP telefont nem használtam, így azt mondhatom, hogy az S5230-amánl bármi nagyságrendekkel jobb...
Mind a Sola, mind az Optimus inkább 40+ Ezer Ft-sek inkább és elégé ragaszkodom ehhez a 30 rongy körüli árhoz, így egyenlőre a 610-es a befutó.
Szia!
Nem tudom, ezért is kérdezem...
Találtam 30 rongyért egy 710-est BP-n, amit holnap föl is hívok és ha aktuális, este el is hozom.
Helló!
Annyit változott a helyzet, hogy most két készülék került szembe velem: Nokia 710 (használt), Sony Xperia Sola (új).
Ha nem nézzük azt, hogy új meg használt, akkor a kettő közül melyik a "jobb", ha továbbra sem változtak irányelveim:
- van rajta GPS (időnként eltévedek motorral és jó belőni, hogy kb. merre járhatok)
- GPS megy offline üzemmódban
- mivel kártyás számom van, így netet egyáltalán nem fogok használni (pl.: el ne kezdjen önként frissíteni)
- viszont Wifi kell be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!