Használt okos telefont vennék 30E Ft környékén. Melyiket válasszam?
Samsung S5230-amat cserélném le, mert most már nagyon zavar a lassúsága, de amikor böngésztem a telók között, azt láttam, hogy egy 800 MHz-s telefonra már azt írják, hogy kevés... Akkor mit vegyek?
Én eddig ezeket néztem:
Nokia Lumnia 610
Nokia Lumnia 710
Sony Xperia U.
stb.
Most jönnek a tényezők, olyan telefont szeretnék:
- ami nem Samsung (S5230 elégé rossz tapasztalat volt)
- van rajta GPS (időnként eltévedek motorral és jó belőni, hogy kb. merre járhatok)
- GPS megy offline üzemmódban
- mivel kártyás számom van, így netet egyáltalán nem fogok használni (pl.: el ne kezdjen önként frissíteni)
- viszont Wifi kell bele
Úgy hirtelen ennyi. Melyik típust ajánljátok nekem?
Köszi előre is!
Na ez volt az a válasz, amiben tényleg benne volt a lényeg. Köszönöm, akkor marad a Nokia!
Már csak a típus közötti vacilálás maradt!
Ha lenne 710-es újonnan, akkor azt venném...
Nos, ha bízol az ilyen kiskereskedésekben, mint pl. a GSMPlaza.hu, ott találsz még a 710-ből újonnan, 40 és 50 között megkapod. Árukeresőn nézz körül, de figyelj oda, hogy nem-e tartozékok nélküli, idegen nyelvű készülék garancia nélkül, mert vannak ilyenek az apró betűs részben elrejtve!
És nem Lumnia, hanem Lumia. :D
Találtam neked, nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, ez így 50 lenne szállítással. A bolt az értékelések alapján megbízhatónak tűnik.
Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!