Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használt okos telefont vennék...

Használt okos telefont vennék 30E Ft környékén. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Samsung S5230-amat cserélném le, mert most már nagyon zavar a lassúsága, de amikor böngésztem a telók között, azt láttam, hogy egy 800 MHz-s telefonra már azt írják, hogy kevés... Akkor mit vegyek?

Én eddig ezeket néztem:

Nokia Lumnia 610

Nokia Lumnia 710

Sony Xperia U.

stb.

Most jönnek a tényezők, olyan telefont szeretnék:

- ami nem Samsung (S5230 elégé rossz tapasztalat volt)

- van rajta GPS (időnként eltévedek motorral és jó belőni, hogy kb. merre járhatok)

- GPS megy offline üzemmódban

- mivel kártyás számom van, így netet egyáltalán nem fogok használni (pl.: el ne kezdjen önként frissíteni)

- viszont Wifi kell bele

Úgy hirtelen ennyi. Melyik típust ajánljátok nekem?

Köszi előre is!

2012. dec. 16. 12:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Na ez volt az a válasz, amiben tényleg benne volt a lényeg. Köszönöm, akkor marad a Nokia!

Már csak a típus közötti vacilálás maradt!

Ha lenne 710-es újonnan, akkor azt venném...

2012. dec. 22. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos, ha bízol az ilyen kiskereskedésekben, mint pl. a GSMPlaza.hu, ott találsz még a 710-ből újonnan, 40 és 50 között megkapod. Árukeresőn nézz körül, de figyelj oda, hogy nem-e tartozékok nélküli, idegen nyelvű készülék garancia nélkül, mert vannak ilyenek az apró betűs részben elrejtve!

És nem Lumnia, hanem Lumia. :D

2012. dec. 26. 23:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Találtam neked, nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, ez így 50 lenne szállítással. A bolt az értékelések alapján megbízhatónak tűnik.

Itt a link: [link]

2012. dec. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!