Vettem egy Samsung star 3 okostelefont és beraktam a simkártyát de azt irja ki amikor bekapcsolom hogy helyezze be a sim kártyát. Mit tegyek?
Add el, vagy dobd ki a pi.csába ezt a f.st.
grat, hogy samsung néven bárki is megveszi ezt a f.st.
Okostelefon ez?
Ez egy sony ericsson k800-as érintőképernyővel, de még annál is xarabb.
Ja, egyesek azt hiszik, ha már érintőképernyő van egy telefonon az már okostelefon. Ha meg samsung akkor főleg.
Tényleg a régi k800i-m jobb ennél...
Ba. meg.
ez nem okostelefon.
Az meg, hogy mit ír rá a samsung...
Előttem írták és nagyon találó volt.
ez egy k800-as sony ericsson érintőképernyős kivitelben.
Máskor kérdezz itt előbb, mielőtt veszel valamit.
Sajna tényleg nem okostelefon! Nemrégiben én is láttam, hogy például az Alcatel OT-720 dobozára azt írták rá, hogy okostelefon, pedig az csak egy sima, egyszerű, olcsó, WiFi-s érintőképernyős feature telefon! [Persze csak a Vodafone-os dobozon volt az írva!] Vagyis vigyázz, mert a dobozon, reklámokban vagy újságokban írhatják azt is egy nem okos-telefonra, hogy okos-telefon! Például az AUCHAN újságban nemrég az LG T3-ra is okos-telefont írtak, pedig az sem az [eleve az L3 az okostelefon és nem a T3/T385].
Okos-telefon a jelenleg gyártottak közül az, amin az alábbi operációs rendszerek közül valamelyik fut: Symbian/Nokia OS [Nokia], Android [Google], iOS [Apple], Windows Phone [MicroSoft], Bada [Samsung], Blackberry OS [RIM].
A Star 3-on meg csak egy Samsung által készített zárt rendszer van -- vagyis se nem Android, se nem Windows Phone és se nem Bada, amik a Samsungos okos-telefonokon vannak manapság!
Megjegyzés: Sokan szidják ezt a mobilt, vagyis ajánlott egy újat venni, mert sok baj van vele!
Nem véletelen szidják sokan...
A samsung néven, az s2 és most már s3 néven bármilyen samsungot megvesznek egyesek.
Tegyék, én kb. most már xarom le. Nem az én pénzem, baxxák el amire akarják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!