Okostelefont tervezek venni, de nem tudom melyiket. HTC One s / Iphone 4S / Samsung Galaxy S3 / HTC One XL?
Iphone 4s-t is hanyagold, egyszerűen nem éri meg. A telefonokat próbáld ki élőben, szerintem nem túl nagy, vagy ha igen akkor hozzászoksz majd. Az S3 a legjobb ha van elég pénzed rá. Viszont a One X is majdnem olyan jó, de az S3 kamerája és teljesítménye sokkal jobb.
A One S is egy elég jó választás, jó a kamerája, én ezt ajánlom leginkább ha nem akarsz bikagépet és nem zavar a kjelzője (mely pentile matrix és ez zavarhat, nézd meg élőben, viszont a teló formailag hihetetlen jó)
Az attól függ... Nagyon nem mindegy, hogy Snapragon S3-as HTC One S vagy S4-es.... Az S4-ből kevesebbet gyártottak sajnos mivel voltak gondok a raktáron lévő Snapdragon S4 készlettel... Konkrétan kevés volt belőle :D
Egyébént én még ajánlom figyelmedbe az Xperia T-t ami sokkal jobb az összes általad felsorolt telefonnál! Vagy Nexus 4
Itt a samsung reklámanyaga a samoled (pentile matrix) és rgb kijelzők összehasonlításáról. [link]
Az a vicces,hogy a samsug is visszaállt pentilera, mert beégtek a plusok. Egyszerűen recés a kép, olvasni nagyon rossz rajta. Én utáltam a galaxy s kijelzőjét emiatt.
Szevasz!
Hadd kommentáljam meg egy kicsit a választásodat...
1)Már egy istant bannt szántam egyik telefonnak, íme:
iPhone 4S.Miért?Mert annyiba kerül ,még drágább is mint egy S3, Fele annyit nem tud.
Tehát :HTC HTC kiesve, mert valahogy nekem egyáltalán nem szimpatikusak.
Galaxy s3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!