Ha veszek egy okostelefont (androidost) akkor nem kell külön fizetni internetet, ha van otthon Wifi?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Mini 22012. nov. 26. 20:26
1/7 anonim válasza:
Ha csak otthon akarsz netezni akkor már nem. De ha bárhol akarsz akkor azért nem ártana a mobilnet.
2/7 A kérdező kommentje:
Na most én 13 éves vagyok :) és pl. itthon a suliba meg a mamáméknál is tudnék,mert van Wifi... érdemes a Mobilnet? ://
2012. nov. 26. 20:40
3/7 anonim válasza:
Azt csak te tudod, hogy szükséged lesz a wifin kívül netelérésre.
4/7 anonim válasza:
A Wifi mindig ingyenes bármilyen készüléken kivéve ha az Wifi adminja pénzt kér érte. Am a mobilnetnek szép számlája van és ha tulléped a határt lassú. Ugyhogy nem ajánlom...
5/7 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy y-om van és van rajta mobilnet. Szerintem megéri. Telenoros vagyok, havonta fizetek 1000 ft-ot és annyit netezek amennyit akarok :)
6/7 A kérdező kommentje:
én meg T-mobilos lennék
2012. nov. 28. 17:53
7/7 Nadetényleg válasza:
Azért az erős túlzás, hogy 1000 Ft-ért annyit netezik valaki, amennyit akar. Ha jószerivel mindenütt van wifi ahol tartózkodsz, ráadásul a családi pénzforráshoz való hozzáférésed ugyanannyira korlátos, mint a zsebpénzed, akkor szerintem kibírod az utat hazáig internet nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!