Melyik a legolcsóbb hely ahol megtudnám vásárolni a Samsung Galaxy S III okostelefont?
ember...
www.google.hu
beírod, hogy Samsung Galaxy S3 olcsó, kiadja az olcsóbbat.hu találatait, és megnézed, hol a legolcsóbb.
Én most tabletet akarok majd venni ajándékba, de a legjobbat így találtam meg. Nem egészen 30 másodperc...
És a kérdésedre második felére a válasz igen. De elbőbb tájékozódj a mobilaréna oldalán.
Apám 60 éves, de simán megtalálja a legolcsóbb dolgokat, pedig ő és az internet...Budapest-Tokió táv.
1. válaszóló:Az Intelligencia* szintemmel semmi baj, esetleg a helyesírásoddal van a baj és a modoroddal .
Elfelejtettem oda írni , hogy ha le van tiltva róla a net akkor enged-e wifi-re vagy sem.
De látom eléggé rossz a modorod.
2. válaszoló :
Egyébként megnéztem az árakat , hogy hol mennyibe kerül , csak kíváncsi voltam , hogy esetleg nem-e tudtok olyan helyet ahol most le van árazva , de látom fölösleges volt feltennem a kérdést mert csak ilyen modortalan emberekkel lehet itt beszélgetni . Tisztelet a kivételnek.
Mellesleg azóta már megrendeltem a telefont .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!