Mit jelent hogy számlás csomagban, tarifamegtartás nélkül?
Tehát, ha veszek egy telefont ilyen csomagban, és azt mondom, hogy köszönöm szépen, a számlásból nem kérek, és át akarok menni kártyásba, az lehetséges? (mert ugye nincs tarifamegtartás)
Vagy ez csak a többi számlás csomag közti váltást jelenti?
Vagy ha így veszek egy telefont, adnak hozzá Sim kártyát, de nekem van egy másik Sim-em (kártyás csomagban) és átrakom a telefonba, akkor a számlás kártya havidíját meddig kell fizetni?
"Tehát, ha veszek egy telefont ilyen csomagban, és azt mondom, hogy köszönöm szépen, a számlásból nem kérek, és át akarok menni kártyásba, az lehetséges? (mert ugye nincs tarifamegtartás) "
-Nem, akkor szimplán leesnek a székről a röhögés miatt.
A tarifamegtartás nélkül azt jelenti hogy mindegy milyen előfizetéssel (nem feltöltéssel) de a hűségidő alatt nem mondasz fel.
"Vagy ha így veszek egy telefont, adnak hozzá Sim kártyát, de nekem van egy másik Sim-em (kártyás csomagban) és átrakom a telefonba, akkor a számlás kártya havidíját meddig kell fizetni?"
-Csak a hűségidő lejáratáig.
Oké, nagyon szépen köszönöm! :)
Már értem..
Mentek a zöld kezek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!