Nokia Lumia 800 vagy Sony Xperia J? Melyiket válasszam, és miért?
Xperia j-t semmiképpen!
Nekem is ilyen telefonom van decemberben vettem azóta folyamatosan szervízbe viszem.Mindig ugyanaz a probléma egy egész hetet nem tudtam úgy használni,hogy ne lépjen fel a hiba újból.A szervízbe mindig ugyanazt csinálták kivéve a legutóbbi javításnál ott már alkatrészt is cseréltek,de ugyanolyan szar.Most ott tartok,hogy a fogyasztóvédelmi hivatalt is bevontam az ügybe,mert nem akarták kicserélni a készüléket. Ez a telefon egy rakás szar.
kedves kerdezo!
Mar regi a kerdes,sztem megvetted mar a hon ahitott telefont,de azert meg leirom a velemenyemet :) nekem egy lumia 800am van es egyszeruen imadom,most is arrol potyogok :) volt androidom hosszabb es ios-em is egy kis ideg. Most 5 honapja wp-t hasznalok, abszolut meg vagyok elegedve!! Az android a wphez kepest egy igenytelen, osszetakolt felulet.. Mar semmi penzert sem kellene a legujabb androidos csucsmodell sem. Az iphone tenyleg nem rossz, de tul atlagos sztem, mindenkinek ilyenje van a kornyezetemben. A wp egyedi, nekem magenta a keszulek es a csempeket is hozza igazitottam. Minden ismerosom megcsodalta, az iphoneos baratnoim egyszeruen imadjak :) maga a rendszer gyors,akadasmentes pedig telepakoltam rengeteg alkalmazassal. En is megtalaltam a mas oprendszereken hasznalt appok alternativait a piacteren. A kijelzoje nagyon szep, es tenyleg egyedi telefon sztem. Nem cserelnem le semmi penzert. Mar most tudom,h a kovetkezo keszulekem is wp lesz :) addigra meg tovabb fejlesztik,bovitik az alkalmazaskinalatot es akkor mar akar le is nyomhatja az egyre hanyatlo applet vagy az igenytelen androidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!