Nokia Lumia 800 vagy Sony Xperia J? Melyiket válasszam, és miért?
ez hülyeség hogy az android fagy! 2 éve van x8-am !!!X8-AM!!! és egyszer nem fagyott le! úgyhogy erröl ennyit
A Lumiáról meg ne is beszélve. Legszarabb... kevés alkalmazás, ízléstelen felület stb. Az android az Apple mellett a legjobb oprendszer sok app, szép kezelőfelület, folyamatosan frissülő verziószámok. Apple is best buy, de én amúgy is android párt is vagyok, azon belül is az Xperiás, szóval erröl ennyit. Ja és még annyit mondok, hogy mind ezt onnan tudom, hogy 2 évig dolgoztam a t-mobil-nál + fél éve tettem le a programozó szakot, ahol volt egy olyan feladat is, ahol egy android 4.0 szoftvert kellett rátelepíteni egy beprogramozatlan Galaxy S-re
Nekem Lumia 710-em van 1 éve. Gyors. Nagyon gyors. Nem kell várakozni, nincs akadás. Terhelem ezerrel a rendszert, de fagyni se fagyott, akadás meg sose volt. Van 150 000 app. kevés? Töltsd le az egész internetet te állat :D (ezt a Lumiát kevés appal megvádolónak) :D
Míg írtam ezen sorokat, anyukám hívott, hogy telefonjával kezdjek valamit, mert tele van reklámmat. Na ennyit a nagy androidról. Egy átlagos laikus leszed egy valamilyen alkamazást, amiben automata reklám van? Páros lábbal csapnák ki a Piactérről az ilyet. Amúgy az alkalmazások száma 250 000-nél járna, ha mindent beengedne a MS. Csak hát a szűrés, ami biztonságossá teszi a rendszerüket. Ami felesleges, kevés letöltéssel rendelkezik, azt törlik idővel. Kb 15-20 app van a telefonomon és nem telt még el egy hét úgy, hogy ne jelzett volna a Piactér, hogy frissítés van jelen.
Hogy kinek mi tetszik...ízlések és pofonok. Az iPhone is csak egy életérzés. A WP-nek van egy stílusa. Tetszik megveszed, nem tetszik, nem veszed.
Nekem az új Galxy S3 tetszik de nagyon. De nem veszem meg, pedig elnézném az android hülyeségeit a tudása miatt, de nekem a jelenlegi telefonom smoothsága miatt, a kézreállósága miatt, az összhatása miatt, a minden miatt...nem gondolkozok a váltáson.
Amikor kivettem a dobozából...már akkor csodáltam a gyorsaságát. Nyáron jött a Tangó frissítés, az még dobott rajta. Most is ugyan olyan gyorsm mint a frissítés idején. Pedig meg van pakolva a tárhely rendesen. A billentyűzete nagyon jól használható, nagyon eltalálták. Nagyon gyorsan tudok vele írni. Megbízás...maximális. A fél életem egy halom tranzisztor és egy nyáklapon és egy szilícium magon alapul, amelyben áram futkározik, és egy minőségi (L800 esetén polikarbonát!!) műanyagba van csomagolva.
Aksija nálam napi 3 óra zenével, napi 10 perc telefonálással, 3-4 smssel, 3x facebook, 2 email...ez 2 napot szolgál. Ha netezek rendesen, ha repülőn ülök és zenét hallgatok felszállástól leszállásig, akkor 1 nap.
Android fanok azért félnek, mert megjenet egy 2. konkurencia?! Fura, de ebben több a lehetőség a stabil és sokoldalú alap miatt. (Windows NT kernel, melyen a despokt win7 és win8 is fut)
Játékok vannak rendesen. Van jó, van kevésbé jó. Zenében is jó telefon. Fényképezésben is....szóval...értelem szerű, hogy 1 éves telefonomról ugyan az a véleményem, mint amikor kivettem a dobozából?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!