Nokia Lumia 800 vagy Sony Xperia J? Melyiket válasszam, és miért?
Figyelt kérdés
Netezni is szeretnék rajta,de az is jó lenne ha megbízható lenne és könnyen kezelhető.2012. dec. 9. 20:12
1/27 anonim válasza:
Ez nem kérdés! Nem egy kategória! Egyértelmű hogy Xperia
2/27 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd ezt kicsit bővebben?
2012. dec. 9. 20:20
3/27 anonim válasza:
lumia 800, gyorsabb nem nehezebb használni esetleg a zune miatt de mindent meg lehet tanulni egyszerűen. mi kell neked wp vagy android? :)
4/27 anonim válasza:
Lumia!!!Az minőség,nem csak egy cukrozott sz..
5/27 anonim válasza:
pont hogy a windows oprendszer a legszarabb
android a best
6/27 anonim válasza:
Nem egy rendszer, volt kollégámnak Nokiája volt, be is dőlt egy hónap után, és sokat laggol.
A sony J meg inkább hagyjuk.
Nézzél meg teszteket a neten.
Mondjuk én iphone-t javasolnék egy 4 vagy 4s-t.
Azzal nem sok gond van, volt két htc telóm, meg asus tabletem, androidból elég volt. De van akinek rendesen megy.
A win mobil op rendszer meg felejtős, mert nagyon kevés program van hozzá.
7/27 anonim válasza:
Márc. óta van WP-m,egyszer nem akadt,vagy fagyott le.Ez a tipikus a haverom WP-je.....szöveg.Általában fanok szokása ilyeneket írni.Ha tippelnem kéne Alma fan.130ezer alkalmazás nem kevés,csak nincs 6000 ugyanolyan zseblámpa alkalmazás,mint droidon,csak 50.Ja,és Windows Phone,az nem Windows Mobile!Köze nincs sok hozzá.
8/27 A kérdező kommentje:
De még azt sem tudom,hogy melyik a jobb az android vagy a Windows Phone??
2012. dec. 9. 21:03
9/27 anonim válasza:
Egyértelműen a lumia a legjobb. Az biztos nem fog lefagyni neked! Hidd el, tapasztalatból beszélek. A lumia az a netezésre és a facebookozásra lett kifejlesztve. Ott a people hub. Ha pl jön egy üözeneted a facen, akkor ha úgy van veállítva, akkor úgy jelzi, mintha sms-ed jött volna. Nem kell 10 percenként felmenni a facera. Én nem is használok facebook alkalmazást, mert felesleges. Jobb a telóé. Megbízhatóságban és könnyen kezelhetőségben is egyértelműen a lumiák a legjobbak, illetve a wp-k.
10/27 anonim válasza:
Szerintem azt kell eldöntened,hogy játszani akarsz a telefonnal vagy komolyan használni?Ha komolyan használni akarod akkor vegyél windows phone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!