Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia U vélemények?

Sony Xperia U vélemények?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy volt már pár ilyen topic. De engem első sorban ezek érdekelnének: zenehallgatás,játék,internetezés szempontjából milyen? Lassú,vagy gyors? Mennyi az üzemideje? Jó válaszokért zöld pacsi:D

2012. dec. 7. 07:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Zenei téren jó, játékokból nálam elviszi a legkomolyabbakat is, a netezés jó, nincsenek akadások, üzemideje meg olyan, hogy intenzív használattal kibír nálam egy napot. Egyébként maga a telefon a legjobb a kategóriájában, nagyon jó.
2012. dec. 7. 18:39
 2/2 anonim válasza:
ez egy koep kategóriás telo nekem is van és en teljesen meg vagyok vele eligedve mert meg sosem akadt meg alt le vagy nem volt meg semmi komo,lyabb baja sztem ez egy fasza telo! :D
2012. dec. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!