Sonny ERicsson Xperia U vagy Nokia Lumia 800? Hatalmas dilemmába vagyok. Jól jönnének a tanácsok/vélemények.
Sose volt még telefonom most kapok az elsőt,és nem tudom melyiket kérjem.attól tartok,hogy a nokiák menüét nem fogom megérteni.Akinek van vagy aki tud róluk valamit leírná nekem a véleményét illetve,hogy melyiket ajánlaná? :)
Köszi előre is.
16/L
Köszi szépen aranyos vagy :))
Igen szerintem is szebb egyébként a nokia.Csak nekem annyira bonyolultnak tűnik a menüje mivel akárhányszor kezembe akadt más telója nem ilyen volt.Ezért félek,hogy nem tudnám kezelni:)
De köszi tényleg:)
Aki lehurrog annak meg üzenem,hogyha vesz nekem jobb minőségűt drágábban vagy nekem lenne rá pénzem higgye el nem ellenkeznék jobb telóért :)
Csak egy kép a Nokiáról,ennyire nőcis tud lenni,plusz még a háttért is át tudod állítani fehérre.11 csempeszín,azt nem tudom hogy maga a telefon Magyarországon milyen színben kapható.(ja és köv. frissítéssel érkezik még 10 szín,és kedvedre méretezhető csempék,mint a Windows Phone 8-asokban: http://www.youtube.com/watch?v=WpBTr4mxfhA&feature=plcp Csak "mi" első generációsok 7.8-at kapunk.Azért linkeltem ennyit,mert szerintem ez fontosabb neked,mint hogy hány gigabiga:)proci zakatól benne.Attól függetlenül nagyon gyors a WP-vel a telefon,alkalmazás meg van 140ezer.Elég?Ja,miután belaktad nagyon kényelmes a használata.Kényelmesebb szerintem mint az Android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!