Xperia P-vel kapcsolatos vélemények és tapasztalatok?
Nekem nagyon bevált, életem legjobb telefonja. ( Igen, Sony Fangirlé tett.)A képernyő jobb a vártnál, a felbontás gyönyörű, a videók mind gyönyörűek, könnyedén viszi a játékokat, könyveket és videókat is. A zenelejátszásban is rendben van - alakíthatod is. A wifi/net jól szuperál, semmi baj nincs a kapcsolódással sem.
Nem bántam meg, hogy ezt vettem meg. Ha esetleg valami konkrétabb kérdésed is volna, szívesen válaszolok.
Kedves reveur!
Én egy olyat szeretnék kérdezni, hogy pontosan hol tudom letiltani azt ,hogy a telefon csatlakozzon magától az internetre és frissítse az alkalmazásokat?
Azt hallottam, hogy valakinek így több ezres számla jött össze..
Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, még kezdő androidos vagyok! :) :D
bocsánat:
hogy NE csatlakozzon magától az internetre
Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy ennek a hátlapja és az az alja cserélhető más színre? :)
Mint az Xperia U-nál pl.
Első kérdés: a beállítási varázsló is tud segíteni neked ez ügyben, de nekem semmit nem tölt le anélkül, hogy ne kérdezné meg, szóval az ilyen híreszteléseknek ne higgy, egyik telefon sem csatlakozhat a netre az engedélyed nélkül.
Második kérdés: Mivel a telefon unibody kialakítású, alumíniumvázas, ezért nem cserélhető, a hátlap pedig csak csavarozással jön le. Külföldön van fekete és piros színben, de Magyarországra csak a szürke érkezett meg.
Köszönöm a válaszokat! :))
Egy picit bele javítanék: Magyarországon is van már piros. Kártyafüggetlenül vásároltam épp pirosat a napokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!